Ersättningsflaska

Angelica
Berätta gärna om ersättningsflaskan funkade :) BM frågade nämligen mig om min mjölk om kvällarna då C vaknar ganska ofta men det är ju så svårt att veta :P


Svar: förra veckan verkade aldrig lillan riktigt nöjd eftermiddag/kväll utan hon ville tutta en gång i timmen och nätterna var det nästan konstant hela tiden varenda natt. Jag tog upp detta med bvc i fredags och fick då veta att mjölken blir tunnare och mindre på eftermiddag/kväll, något som jag gärna hade velat veta tidigare. Hon rådde mig till att ge henne en liten flaska 30-60ml innan sista kvällsamningen! Vilket jag gjorde direkt i fredags och då sov hon genast nästan hela natten igen! Jag började med 30ml men igår fick hon 65 ml och sov från 20-05.45,så det var helt enkelt maten det hängde på :-) börja med lite och sen lägg på så man börjar mjukt för de. Men jag går upp en gång på natten med och pumpar så jag håller igång mjölken även natten! Alla andra mål ammar jag:-) kram på dig♥


Denna fina snuttefilt fick vi av Carro & Niklas och detta är M mys/amningsfilt.
Lägger om henne och täcker över huvudet så det blir lite varmt och mysigt för henne när vi ska ha "våran" lilla stund.
Det märks verkligen att hon tycker denna är "lugnande" och mysig för hon slappnar av direkt!

Far & döttrar


innan någon rasar, det har godkänts från J att jag får lägga upp denna bild:)
Två fina flickor och deras pappa, taget i januari!





Avundsjuka

 

När T fyllde ett år fick hon dessa ankor av mig och hennes far,dessa var roliga någon dag men sen har de bara stått. Nu när de plockas fram och ställs framför lillan som är helt fascinerad av allt som ställs framför henne med färger,så får de bara inte stå där för T för nu bara ska hon ha de! Just nu går hon med de i famnen och säger älskar dig, ja jag får nog helt enkelt vänta ut att hon ska tycka de blir tråkiga igen! Idag blir det att vara inne och ta det lugnt(som on man kan göra något annat innan den 18e), vet inte ens hur jag ska göra med T,skicka henne till dagis och riskera att hon tar hem något eller låta henne vara hemma? Att ha henne hemma blir ju tråkigt för henne och för mig, det blir ju rätt tjatigt att bara gå hemma med mamma och lillasyster. Ja det tål att tänkas på hur man ska göra! Från det ena till det andra har jag nu fått tillägga en liten ersättningsflaska på kvällen till lillan för annars är hon inte riktigt nöjd (mjölken blir tunnare på kvällen fick jag som information hos bvc i fredags)utan blir jätte konstant tuttig en gång i timmen hela kvällarna:-S så nu får man hoppas damen blir nöjdare:-) dagitid funkar det kanon och även on hon vaknar någonting på natten! Så så kör vi på ett tag till:-) nej nu blir det snart lite lunch sen lite middagssovning! Vi hörs:-)

Så olika men ändå så lika

Två helt olika indivder, med helt olika sätt att vara, helt olika till humör, vad de vill och hur de vill ha saker och ting.
men att de är systrar det går inte att ta miste på!
Så olika men ändå så lika.
De var så olika, liknade varandra inte alls när de var nyfödda men för varje dag nu så blir de mer och mer lika varandra men ändå så finns det så många skillnader.
Inga ord kan beskriva hur mycket jag älskar dessa två tjejer, finns inte så många ord i hela världen.
De betyder allt, de är allt för mig och det bästa är att jag, jag får vara deras mamma!
mina underbara fina tjejer!



Det är tur att ni just nu är för små för att förstå vad som händer runt er.......

Som bortblåst!

Min lilla T har varit gudasnäll idag,ingen trots.inga sura miner, helt överens om allt! Men (finns alltid ett men)Ett litet utbrott fick hon på mig nu ikväll, jag stod och lagade mat och T var inne på sitt rum när hon skriker och jag menar verkligen skriker JAG VILL HA!jag går och tittar och frågar vad det är hon vill ha. Tillsvar (skrikande) får jag: cykelpumpen dumma mamma gömt det! Vi ska snart äta T svarar jag och hon lugnar sig direk och säger "hjälpa" och följer med till köket! Jag som förväntade mig bråk och trots tills jag hade tagit fram en cykelpump och visat henne! Så med andra ord har denna dagen varit kanon,trevlig och mysig:-) och söndag var det med. Barnen sover jag har tittat på solsidan,nu ska jag hämta lite gott och gosa ner mig i soffan en stund och bara njuta av tystnaden och livet för att jag just nu bara stormtrivs! Trevlig kväll på er alla:-)

Jättefint!

Idag har det inte hänt så mycket roligare än att vi har målat,lagat mat,bakat chokladbollar,lite städning och så tog vi en kort promenad till fåglarna vid sjön,vilket är tio min hemifrån och matade de med bröd. Detta var något T och jag pratade om igår att man kunde göra och det var det första hon påminde mig om när hon vaknade idag! Förutom allt detta har T idag sprungit runt och tagit på sig sin gula hellokitty kjol och sitt hårspänne (bilden ovan) och sagt jättefint:-) idag har vi även tränat på att gå på toaletten med en barnring eftersom pottan är på villovägar, men T har varit jätte duktig så detta funkar oxå:-) nu blir det lite kvällsfix med barnen och sen godnatt! Trevlig lördagskväll!

Svar till greta J

Jag blev inte kränkt av din kommentar! Tack för din senaste kommentar. Tyvärr är det bara så att det är den stora de bryr sig om,den lilla frågar ingen om. Utan det är den stora som "dränks" i leksaker,kläder MEN framförallt all uppmärksamhet. Och så ska det inte gå till utan båda barnen ska vara lika värda och man ska vilja se de lika mycket. Men det är då inget jag kan styra över utan det är upp till fadern och den sida familjen.men nu är läget ändrat sen några dagar och den lilla är tyvärr inte en del av deras släkt. Det är M det blir synd om i slutändan men mitt tålamod och tjat är nu slut på en viss person på den sidan som uppenbarligen inte kan känna samma för två. Ha en jätte trevlig dag och tack för din förklaring och för att du delade med dig av hur du haft det och erfarenheter. Jag hoppas att jag en dag oxå kan hitta den mannen som kan vara som extra pappa för mina barn,någon som de kan se upp till och känna förtroende för! Och nej han var inte alltid snäll till mig men var det till den stora!

Godmorgon:-)

Båda barnen har sovit helt helt underbart bra! M ligger just nu under babygymmet där hon stormtrivs och kan ligga mycket,till Skillnad från storasyster som inte hade det som någon favorit när hon hon var liten!och nu när hon ligger där så nöjt ska jag och T passa på att äta frukost:-) vad händer för er denna dag? På återseende

18mars

Bvc var det på förmiddagen idag men som jag trodde blev det ingen vaccination för m utan hon är för hostig rosslig och förkyld för detta. Så en ny tid fick vi den 18mars och då är hon över 4månader men vad gör man? inget är ordet. Minsta möjliga får jag nu göra med henne så hon inte blir mer sjuk. Så inga nya kontakter där hon kan få baciller. Väldigt tråkigt inneliv kommer vi nu då ha! Men bara hjärtat blir helt fri från förkylningen och kan få sin vaccination är jag bara mer än glad, mitt lilla hjärta! Sådant här är jobbigt inget man kan styra över heller när det finns storasyskon som drar hem en massa baciller! Dagis baciller är de värsta!! Men annars var hennes vikt och längd jätte bra, hon har gått upp 1 1/5 kilo sedan sist och hon håller stadigt på att vara större än vad storasyster varit! Idag har det storhandlats mat för en månad,var på city gross i jönköping och handlade. Nu blir det sängen för jag är helt slut och barnen sover sött! M i sin säng och T bredvid mig,ibland är det tillåtet:-) trevlig fredag på er alla!

Sagt och gjort av thea:-)

Ta på termobyxorna T, -nej fryser inte.! Det gör du om du inte har de. -Nej har blöja fryser inte rumpan!

Mina flickor♥

så var T hemma igen och nu sover båda mina flickor sedan kl 20.00.

Imorgon bitti är det dax för tremånaderskontroll med M och då även vaccination...men får se om detta kommer kunnas ta eftersom hon är lite förkyld och hostar.
Stora hjärtat blev glad för sina halsband när hon kom hem, inte för att de har varit runt halsen ikväll utan hon har sprungit med de i handen och dragit de över golvet igenom hela lägenheten.

godnatt & sovgott♥


Lamporna:-)


Svar

Anonym om varannan timme: Haha pinsam är du..

Denna kommentar är inte godkänd. IP: 95.192.245.7

Svar till anonym:-) undrar vem som är mest pinsam ni eller jag. Efter hur många kommentarer som helst så får jag väl svara er då;-) jag känner mig inte pinsam, Jag trivs med livet och mina barn! Har det riktigt bra:-)



Anonym om
Tisdag:
Vem kommer skratta sist?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 2.66.87.194

svar: Jag skrattar inte, skrattar du just nu?:)


Anonym om Fortsätt!:
Skäms du inte
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 2.69.170.114


svar:Nej verkligen inte, borde jag det? för vad?





Anonym om
Svar till "greta":
Lycka till det kommer säkert bli... "jätte bra" ..
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 78.70.226.130


svar: vad är det som ska bli "jätte bra".... jag anar lite ironi?:)




Anonym om Svar till "greta":
Troligt !!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 78.70.226.130


Svar: hmmm ja jag vet inte vad jag ska svara, men ja mycket troligt?



Anonym om Svar till anonym:
Jag tycker synd om barnen bara thats it. Och självklart kan du inte få ensam vårdnad, som verkar som att du tror, bara sådär ?!
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 90.237.136.228


svar:
ja barnen behöver du inte tycka synd om, T har det bra hos mig och ÄVEN hos pappan den tid han SKA ha henne och har henne.
så jag tänker inte bråka om den vårdnaden...
Hon behöver sin pappa i sitt liv och det tänker jag inte ta ifrån henne..... '
men då ska tider och saker skötas.

Däremot har jag ensam vårdnad om den lilla och kommer så fortsätta att ha, kommer skriva delad den dagen pappan visar att han bryr sig och vill ha en kontakt med henne och visar detta under ETT år!



varannan timme

Gårdagen blev inte riktigt som vi planerat men den blev bra ändå!
Vi hade bestämt oss för loppis men det visade sig att den ena loppisen var inte öppen vintertid och den andra var bara öppen lördagar.
När vi fick veta detta befann vi oss ju redan utanför vetlanda så vi tog en sväng in till karlssons och kikade lite och jag hittade två vita tavelhyllor till sovrummet, "krimskrams"halsband till T, burkar och lite annat!
På hemvägen blev det ju självklart mcdonalds haha:)

Välhemma så blev det en långpromenad på lite mer än två timmar  och sen matlagning och underhållning av barn, Lilla M valde att vara vaken, pigg och tjötig hela kvällen och sövningen gick snabbt och hon somnde som en stock.
I ett sådant läge så tänker man att natten kommer bli underbar men INTE, min natt har varit varannan timme med amning, skrik, hon vägrar sova själv, när hon väl somnat sover hon en timme och så börjar det om.
07.00 gav jag upp så då gick vi upp, så idag känner man sig som ett vandrande lik.

I eftermiddag kommer min stora snutta hem!! och jag längtar:)

Nä nu ska jag somna om en arg unge som ligger och skriker som är lika trött som jag efter nattens timmar!!

trevlig dag♥


Underbart fint

Att vakna och snön ligger stilla och solen lyser fint redan,det är underbart fint att vakna till! Igår mötte jag upp T: s farfar som hämtade henne för hon ska vara hos sin pappa till torsdag kl12.30! Idag blir det lite loppis,en i vetlanda och en i bodafors man kanske hittar något vem vet:-) Igår gjorde jag ett riktigt bra köp, två vita höga lampor som kostat 299 styck till priset av 70kr för båda, jag är jätte nöjd och de kommer bli jätte fina i mitt vardagsrumsfönster som är både brett och högt,ett väldigt stort fönster! Fick hjälp av M**** igår med, med det fönstret för persinnen hade gått sönder så han kom och hjälpte mig och tog loss den från fönstret! Nu ska jag gosa med MIN M och sen startar ju dagen:-) på återseende

Ibland bara får man

Lillan valde att slå igen redan vid 19.30,T var inte riktigt trött än så vi hämtade filt och kudde och frukt till soffan och gosade ner oss till familjen Annorlunda men T satt och somnade innan det ens var slut ändå, så efter att jag burit in henne till hennes säng så har jag nu plockat klart i alla rum och så vikt och lagt klart lite kläder:-) nu blir det lite tv sen sängen! Och jag hoppas M är helt frisk till fredag då det är dax för bvc och få tre månaderssprutan (lite sent,börjar ju närma sig 4månader) vilket jag på sätt och vis inte ser framemot,peppar peppar att det inte blir någon feber av det! Tror fröken har lite tänder som börjar ge sig uppåt med, är ett jäkla gnagande på händerna och på allt som hon får tag i med händerna och en MASSA dreggel! Idag har hon även vänt från mage till rygg 7gånger, är inte första gången men ett tag sen nu:-) T har trotsat och varit lite halvelak hela kvällen mot M och ska slåss men så fort hon somnat var T supermysig och snäll. Det var nog bara lite egentid hon ville ha med mamma! Inte lätt alla gånger... Godnatt & på återseende

Planer kan ändras

Här har vi varit lite trötta på eftermiddagen så vi alla tre har sovit i två timmar,en liten bebis vaknar arg och en stor tjej med,inte riktigt utvilade ändå men humöret lättades snabbt ändå. Nu ska det göras lite kvällsmat sen ska mina ♥ badas och sen i säng. T hade ju en annan planering på sin dag men det har ändrats. Så det blir gos med mamma lite till vilket inte är helt fel:-) på min planering ikväll när barnen sover står vika och sortera kläder som ska säljas på loppis på lördag och sen plocka lite och kanske ta en långdusch,man ska ju passa på när de sover:-) / Jannika Lundström♥

Sagt och gjort av Thea:)

T sitter och målar,hon målar en ring och säger"gubbe" sen målar hon ett streck rätt över och säger "så,gubben snopp" sen skrattar hon lite och säger "nä knasigt"

21februari

Natten har varit lugn från M sida,hon sov hela natten till 06 och sen om till08.10 det är snarare T som har sovit lite halvdåligt,jag har fått gå in tre gånger inatt till henne för hon har legat och drömt. Måste säga att denna dagen den 21februari känns riktigt bra,idag blir jag utskriven från ekonomi som har hjälpt mig sen jag delade mig med barnens far i juni, nu står jag som självförsörjande! Och det är förbannat skönt att klara sig själv nu! Nu ska vi ta fram lite frukost här (inte för att jag känner någon smak direkt) och äta lite. Ska portionera upp lite mat till M med eftersom hon tuttade så mycket igår men inte inatt så kunde jag få ut 230ml imorse efter amningen så nu finns det i krisfall igen:-) på återseende♥

Kärlek♥

T: sova? Jag:är du trött? T:ja,sängen,kudde,sova Vi gör en flaska och så går vi in. T kryper in till,drar upp handen i håret och så lägger hon sig tätttätt in till och säger: älskar dig! Det är kärlek det! Skruttungen vad hon är fin♥ M har varit hängig och dålig hela dagen,ätit en gång i timmen och sover imellan,så mycket sömn med andra ord,trodde aldrig hon skulle somna ikväll,det var nog ändå lite tack vare lite ersättning som hon fick på flaska som deras farfar så snällt kom hit med ikväll och alvedon till lillan,för jag är helt "utpumpad" idag,för mellan 07 till kl18 var det verkligen en gång i timmen hon skulle ha mat. Men nu sover hon sen kl 20och även T. Hoppas natten får bli lugn, T är ändå lite piggare idag än vad hon var igår så låt det gå åt det hållet! Ja något annat intressant har då inte hänt här,nu blir det att se färdigt wallander "tjuven" och sen sova! På återseende♥

Söndag

Lugn dag inne,T är förkyld,M hostar och är jätteförkyld så nu blir det några dagar inne med barnen! Så ja mycket mer finns inte att skriva idag:-S trevlig dag och kväll på er alla nu ska jag pyssla om MINA fina flickor:-)

Godnatt denna lördag:-)

T slocknade tidigt, redan vid 19 och M sover sen en kvart. Nu blir det till att krypa ner bredvid T och sova,hon ville sova hos mamma idag och ibland får det vara okey:-) godnatt och en jätte trevlig lördag på er alla!

Hemma:-)

Mitt stora hjärta är hemma igen;-) båda trollen sover så gott! Så nu blir det en lugn lördag hemma. På återseende:-)

Passa på?

Man kanske skulle passa på att sova lite nu när M sover lite en liten stund:-)

Förslag?

Släng in lite frågor eller kommentarer om vad ni vill läsa om!

Lilla fina du

Idag vaknade vi vid 07.25 M och jag, hon sitter just nu i sin babysitter och gör sin morgonblöja! Och så snäll hon har varit inatt,hon somnade vid 20.00 till 05.30,trodde hon skulle vara vrålhungrig men somnade om efter 2min amning och sov två timmar till! Helt helt underbart! Att jag har fått sova det behövdes,kroppen känns lite bättre men näsa och huvud vill inte riktigt vara med ändå...nej nu blir det blöjbyten,hon tar sig ton så snabbt det är klart:-) min lilla fina tjej!

koka?!

När jag hade fått på mig kläderna, M låg i vagnen och vi var redo att ge oss ut, redan där kände jag att fy det kommer aldrig gå, genom svett på 2 sek, yr och illamående.
Men vi tog oss ut, vi tog oss även en bra bit, gick ner till ica, hoppade in snabbt för jag behövde (eller vi beror hur man ser det) en ny amningnapp, men de hade inte den jag brukar ha, men hallå kom jag på mitt i när jag står där, koka? ja det går ju, haha så ut från affären och så hem.
Mår jag bättre? nej snarare sämre...

Tack och lov är M ett snällt och behändigt barn så kvällen har mest gått åt till att ligga i sängen och prata med varandra mellan blöjbyten och matning!

Saknar min stora tjej men hon är ju hemma hos mig imorgon igen, men lite skönt är det allt att kunna vila lite och samla krafter.

M sover nu sen timme tillbaka och jag ska med detta men först ska jag ta mig ut i köket och ta med en massa gott till sängen (ingen mat i sängen? fast det får gå när man är sjuk!) och bara gotta mig innan jag oxå kastar in "handduken" och sover:)





Svar till lina

Jag har alltid strumpbyxor.det är ett daglig plagg,tjockare kläder,stickad tröja flisoverall och så ligger hon i en stor åkpåse och så en filt(2ibland). Hon har alltid så kalla händer och fötter och då säger de att de har för lite på sig men hon är varm resten av kroppen och då säger alla att hon har för mycket på sig och hon kommer bli sjuk ofta sen när hon kommer upp mer:-S så det är lite svårt att veta hur mycket som behövs! Man tycker ju själv att det är jätte kallt :-)

Luft?

Fick hjälp med lite handling idag,tack tack! T har nu åkt till sin far tills imorgon så jag kan få vila lite,funderade på att försöka ta mig ut på en kort promenad,lite frisk luft. Men är slut bara efter att typ gått inne i fem min! Så sjuk som jag är idag har jag inte ens minne av när det var sist,så det måste vara bra länge sen:-S en fråga till läsare som har mindre barn: hur mycket har ni på de i vagnen och om de? Jag är nog lite att jag har för mycket på M och fått höra av flera nu att jag måste ta av henne lite! Så kommentera gärna hur ni gör när det är minus ute! Nähä alvedon till mig finns hemma,alvedon till M med måste handlas,hon är pigg men vem vet hur det ser ut imorgon? På återseende!

Kul...

Haft feberfrossa typ hela natten,kan knappt stå på benen ändå måste man ta sig ner och handla med båda barnen!Trevlig helg!

Torsdag kväll

Ja så dålig som jag är ikväll var hur länge sen som helst,mitt huvud är tjockt,näsan rinner, feber,ont i hela kroppen ja jag mår helt enkelt skit. Tack och lov ammas ju M så då får hon ju ett imun försvar, men T däremot är rosslig men inte i närheten (ÄN) av mig. Båda barnen sover nu sen kl20.30 och så skönt,det är ingen tvekan om vad jag ska göra nu, jo sova! Snälla snälla låt mig vakna lite piggare imorgon, för jag kan säga att maginfluensa är jobbigt med två barn men detta är nog ändå snäppet värre! Nähä krya på mig och godnatt:-)

Dundersjuk

Det är vad jag är,fy f*n! Annars gick allt bra idag:-) jag är nöjd! ;-) har fått hit ella med som hjälper mig iallt här.har en rejäl förkylning som satt sig i nacken och ryggen och i näsan då med så klart! Kan knappt röra mig men det går ju över får man hoppas:-) lämnar det så härför idag och ska vila lite! På återseende!

Nattlek?

när jag vaknade till vid 6tiden låg T redan bredvid mig,hon vaknade med till och bad om flaska,jag går upp, går in på hennes rum för att släcka hennes lilla nattlampa samtidigt och vad ser jag? Hennes lilla "lisa" som hon så fint kallar sin docka lagd på kudden med T hakklapp som täcke! När hände detta?:-)

Skit oxå!

Det förra inlägget var Inte riktat till någon,så ingen tog åt sig?BRA! ibland har ju helt enkelt människan en dålig dag och jag som alla andra är ju bara människa (med lite mer ansvar än andra)! Jaja humöret är bättre men min näsa vill inte vara med, jag börjar bli ordentligt förkyld och dålig,T rosslar och är hes.inte alls sitt glada vanliga jag,M är frisk(peppar peppar) man brukar ju kunna skylla på att förkylningar och alla sjukdomar kommer från dagis men T var helt själv idag av alla barnen(?),alla var sjuka och hemma.förutom vissa undantag om att vara hemma när man är sjuk(nog sagt om detta...ännu en gång) T sover iallafall sen 20.00 efter att fått lite hostmedicin,M var däremot lite mer "bråkig"än vanligt och läggningen tog längre tid,men även hon sover gott nu:-) och ja i vanlig ordning ska jag oxå gå och lägga mig! För imorgon ska det lösas hit en god vän tidigt på morgonen och mamma(jag då) ska ju på möte,vilket alltid är lika intressant:-) och torsdag var det imorgon ja,var tar dagarna vägen, var ju nyss måndag?! Godnatt och sov gott:-) avrundar denna dagen med orden: min sanna lycka och glädje i livet är mina barn, det är Ni som gör allt värt det och ni två är för mig dubbel glädje för ni är ju två;-)

Spyr på en del!

Finns absolut inget att skriva just nu, vi hörs imorgon då är nog mitt humör lite bättre:-) för kl10 är det ett möte! Trevlig kväll på er alla, ibland är bara inte huvudet och humöret med en!

Livet är bra underbart!

livet är bra fint när man får sova hela natten,hela natten ända till kl 07.20 och sen bli serverad denna fina frukost! Ja fråga mig om jag trivs idag för att jag gör:-)

Nytt rekord!

Klockan hann precis slå20.15 och båda barnen sover!!helt helt underbart, åh låt detta hända varje kväll!! Så vad gör man nu,jag är van att sova vid 22 ju;-)haha jag tror jag firar detta med att gå och lägga mig nu! Förutom att denna dagen slutade otroligt bra började den även bra och fortsatte bra:-) lämnade en snäll unge på dagis,inget trots innan,fick pussar och kramar när jag lämnade, sen upp till J en sväng för lite prat och kaffe(och gos för M då så klart) sen vidare till ella där det bjöds på mat och sen fika:-) sen gick vi tillsammans och hämtade på dagis och en glad tjej möttes jag av(vart försvann trotsen?) Hem och hemma har det verkligen bara varit glada miner och en hjälpsam tjej och en glad bebis! Hm man kan ju undra vad som är i görningen;-) men jag tänker iallafall somna gott efter en riktigt riktigt bra dag!! Godnatt:-)

Vardagsrum del2

Detta är andra sidan av vardagsrummet. Detta har jag valt att låta vara barnens sida :-)

Mitt hem! Del1

Mitt vardagsrum är rätt stort så får inte med allt på ett kort,så det blir 2! Men så här ser ena sidan ut:-)

En kopp kaffe

En liten fika med min fina ella :-)

Tisdag

Ligger i min stora säng med en pigg bebis på lite mer än tre månader,helt fantastiskt att det gått så lång tid sen jag fick upp henne på bröstet första gången vilken känsla! Hon har varit vaken och pigg sen 5.30,det har inte jag! Men nu har vi legat här en stund och pratat oss pigga,det är riktigt mysigt det:-) väntar på att storasyster ska vakna men det lär väl dröja en timme eller mer,för hon kan sova hon! Men vill att hon ska vakna så man kan upp och föra lite liv och starta dagen! Ja natten har varit lugn som de allra flesta dagarna, M vaknade första gången vid 4.30för lite mat och sen sov hon en timme till och nu ligger vi här då som skrivet. Nu blir det att fortsätta morgonprata med M. Ha en bra dag:-)

Godnatt!

Mycket bättre mår man nu ikväll,så det var nog inget större på väg:-) M har sovit sen kl20.00hon somnar för natten då och det är en skön tid,T somnade vid 20.30så de anpassar sig bra mot varandra,båda läggningarna blir lugna! Sorterat färdigt i garderoberna nu de nästan två timmar som gått,massa kläder är nu utrensat,en del ska slängas och en del ska slängas ut på tradera. För är ju inte lönt att spara något här inte! Nej nu blir det att sova har en massa på "agendan" imorgon som måste göras så ork måste man ju ha. En sak måste skrivas med ju! Idag fick jag höra M första riktiga skratt,ett sådant där riktigt gurglande skratt som kommer från magen:-) och det var inte mig dessa skratten var riktade åt utan åt storasyster som tramsade och skrattade!men vad det värmde ändå, dessa fina ungar,vad de är underbara:-) tänk vad man hade missat om man inte hade träffat de så ofta! Nej nu blir det godnatt:-)

Hua!

Här hemma har jag två sovande barn,har själv vilat lite med men mår skit så kommer inte till ro. Hur gör andra utan någon hjälp?! Jaja snart kväll och hoppas att allt blir bättre över natten!tänkte jag skulle visa lite förändringar i mitt hem under dagen imorgon med bild,så håll utkik:-) nu hör jag den lilla! Så dags för en amning (vilket jag ska göra så länge det funkar och går, till den som skickade en frågan om detta) vi hörs!

Lingonsylt!

Ja då har man lagat lite mat,gick på och verkligen lagade mat,egen sås och hemmagjorda biffar och så potatis till det. MEN hade man ju klart ingen lingonsylt hemma-men det fick ju gå ändå! T är lite "fipplig"med mat så hennes tallrik bestod endast av potatis och biff,torrt kan man tycka men ingen sås vill hon ha!lite bättre mår man när man kommit igång och man fått lite mat i sig men tung i kroppen, sjuk är det sista jag vill bli det har jag varken tid,lust eller ORK med!! På återseende:-)

Två friska, en sjuk!

Har två superpigga och friska barn men själv vaknar man helt tappt i näsan, tjock hals och tungt huvud. Livet är helt underbart, lite the och hoppas det släpper lite. Vad händer för er idag? Ja just det och idag var det alla hjärtansdag ja, ja och var är mannen i mitt liv idag då? Haha nej det räcker med att jag har mina barn hos mig det är kärlek det. MINA två fina flickor som jag älskar så man kan gå sönder!

Kaffe + trots?!

Jag frågar thea: ska vi gå och lägga oss? Nej jag dricka kaffe först får jag till svar?? Nej thea det gör vi imorgon. Min söta unge vänds på två sekunder när jag sagt denna mening och skriker NEJ INTE IMONON!!! Härligare unge får man ju leta efter!

Söndag kväll.

Just nu hos oss sitter T i sin pulka och somnar docka, M sitter med sin lilla gosiga filt i babysittern och somnar snart,hon är duktigt hon:-) igår efter en lång dag skickade jag till T;sfar om han ville ha henne över natten och det ville han. Så hon kom hem nu ikväll, visst är man hemsk;-) jaja kvällen igår spenderades i bodafors med carro med familj och det är alltid lika trevlig! Som skrivet i tidigare inlägg svarar jag gärna på frågor men inga anonyma men DU/NI kan fortsätta skicka era som nedan jag svarar inte på sådant så nog om den saken;-) nu blir det att plocka fram för imorgon blir det öppnaförskolan med barnen! hoppas alla haft en bra helg för det har jag!:-) så godkväll på er alla! Kör en dagens fråga: saknar ni något i livet? Det kommenteras ju så dåligt här förutom vissa undantag;-)

Vad ska jag skriva?



Helena om Grattis!!!:
Grattis världens bästa unge önskar världens stoltaste faster
IP: 192.71.148.10
08 Januari, 10:57



Anonym om Måndagkväll kl 21.23:
Men berätta din version då..??
IP: 192.71.148.10
08 Februari, 03:26



Anonym om Svar till helena:
Jag har läst din blogg ett tag och jag tycker det är hemskt av dig att hänga ut folk sådär på din blogg. Förresten är det till och med olagligt om du inte visste det..
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 192.71.148.10
10 Februari, 02:51

Anonym om Svar till helena:
Förresten ist för att hänga ut nån.. berätta din version då..?
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 192.71.148.10
10 Februari, 14:33

Anonym om Halloj mitt i snön:-):
Get a life..
Denna kommentar är inte godkänd. IP: 192.71.148.10
11 Februari, 20:18

Lördag:-)

Klarblå himmel och strålande sol, kan det bli bättre? Förutom att jag lever det bästa LIV man kan med mina två barn:-) idag blir det en massa saker och ikväll blir det lite lördagsmys med alla barnen och carro med familj i bodafors! Trevlig lördag på alla:-)

Halloj mitt i snön:-)

Här startade vi dagen vid 08, vi har hunnit upp och hämta en klänning, handlat och hem och plockat lite och så målat lite:-) och så har vi hunnit med mat. Man hinner mycket när man är måste och ingen gör något åt en;-) nu blir det lite lek sen lite bakning och sen fredagsmys:-) på återseende!

Gå och lägga oss!

Ikväll var första gången som T vände sig till mig och sa lägga oss. Kom! Hon kände själv att hon var trött och ville sova och det gör ju nattningen ännu lättare:-) lillan hon sover som en stock innan 21.00 i stort sett varenda kväll fram till 05eller 06.30 och sen om till 07.30 eller mer! Och sömn är ju verkligen a & o när man är ensamstående med två(vilket jag anser jag är) så sömnen ska man absolut inte klaga på:-P ja nu var klockan 22.30 och jag är jätte trött, imorgon är det fredag, det blir mys hemma för oss, förutom ett litet litet ärende vi måste på och hämta en viss sak men det handlar bara om en timmes promenad:-)och sen blir det fredagsmys, jag och mina två fina tjejer! Nej nu skriker kudden efter en trött mamma. Godnatt:-)

Blött?

Tröjan är jätte blöt...den är lite blöt...den är jätte torr...den är lite torr...den är blöt... Mamma ta av den! *Var den blöt eller var den torr?

Fadern,sonen och den heliga andens namn!

Idag har jag varit och framkallat lite kort som har satts upp i ramar och blev så fint så! Ätit lite god hemmagjord lasange och så fått hem T från dagis efter några timmar. I eftermiddag hade vi "finbesök" och nu blir det lite kvällsmat i sällskap av carro med bebis:-) så är snart även denna dagen slut! Svarar på alla frågor som kommer in om de inte är anonyma;-) på återseende

Somnar stående!

Helt slut efter några riktigt trevliga timmar i jönköping och vilket fynd jag gjort, jag fick en jätte glad tjej hem efter dagis som var överlycklig över sin nya stora hellokitty klocka jag hittade för 150kr!! Den hade kostat 690sen sänkts till 390och nu till 150, kunde man låta bli? Nej och vad fin den är!!! Förutom denna blev det även lite nya ramar,hyllor lampor, lite nytt till köket och mycket annat:-) så eftermiddagen har gått åt till en storröjning av T rum,ommöblering och en massa nytt uppsatt! Och så bra det nu är här hemma:-) förutom hennes rum har jag hunnit röja och fixa i resten av rummen, så jag är helt slut idag! Båda trollen sover sen kl20.20, men frågar man T om hon är ett troll svarar hon bestämt : "nej heter bülow! Thea! " denna kväll fick jag även så fint torka upp i tre rum för en liten T tyckte det var otroligt kul att göra nr2 utan blöja, så skrattande kom hon och sa "thea bajsat, nämän" nej nu mina vänner blir det sängen och sova, ny dag väntar och man vet ju aldrig vad som händer då;-) godnatt och på återseende!

En glad liten loppa:-)

En glad M i vagnen på lite shopping med mamma i jönköping:-)

Tisdag vart det:-)

Ett barn sover sen kl20.00, bara M som är vaken nu, lite magknip är det, så hoppas på en blöja inom snart så även vi kan sova. Imorgon blir det ju jönköping och få springa lite på a6 och ikea så då vill man ju att alla ska vara pigga och glada:-) Ja idag förutom möte har jag hunnit med en kaffe hos malin,handlat och sen har vi varit hemma och lekt,lagat mat och bara varit:-) T springer fram och tillbaka på pottan, en sväng hade hon med sig den in i vardagsrummet fullt med kiss för hon ville visa hur "duttig" hon är och visst är hon det:-) hennes sätt att kissa tänker jag inte ens skriva men haha jag hoppas hon snart förstår att man inte riktigt behöver göra som hon tror för att det ska gå;-) men alla sätt är bra tillochmed de dåliga haha. Ja då var det onsdag imorgon och jönköping som sagt, på torsdag blir det en bakdag med carro och det ser jag framemot! Nej nu ska jag försöka få den lilla att sova sen ska jag gå och lägga mig och försöka glömma bort lilla katt som har fastnat i mitt huvud efter kvällen, den har T sjungit på i stort sett hela tiden:-P godnatt

Solen lyser!

Och jag kan medela till er alla att jag mår så jäkla bra:-)mötet gick kanon och nu blir det en solig promenad:-)

Svar till helena

varför vara anonym när du sen tidigare kommenterat från ditt samma ipnr ? Men svar på din fråga. Jag kan berätta min version men anmäls jag till blogg.se igen då så de stänger av? Om inte detta skriver jag mer än gärna min version.

 

 

 

Helena om Grattis!!!:
Grattis världens bästa unge önskar världens stoltaste faster
IP: 192.71.148.10 08 Januari, 10:57

 

Anonym om Måndagkväll kl 21.23:
Men berätta din version då..??
IP: 192.71.148.10 08 Februari, 03:26


Måndagkväll kl 21.23

Jag förstår egentligen inte varför jag ska bli klassad som den dåliga människan i allt som just nu är, jo jag förstår till en viss del, för visst är inte allt jag gör rätt mot en del, och en dels känslor MEN var det rätt de tidigare åren när jag tog skit efter skit, när jag tog otrogenheter eller att bli lämnad själv hemma med ett barn helg efter helg, eller slag efter slag? Nej det var inte rätt men vem stannade, det gjorde jag och vill ni veta varför? Till den stora delen gjorde jag det ENDAST för er skull, för att jag vill inte att mina barn ska ha det som jag hade det med familjebråken hit och dit MEN nu är vi där men då vill jag poängtera att i flera dagar har jag, senast idag skrivit ett sms om att kom och träffa den minsta så kan du hämta den stora, men vet ni vad svaret blir, nej för jag hatar dig och vill inte se dig. Vem gör då valet?
Jag är skitledsen över allt som är det är jag, jag har inte alltid handlat rätt men det är jag inte ensam om..... idag fick jag ett samtal om vad som sagt om mig mellan tre personer ibland fler andra och tycker det är riktigt synd, hata mig gör det men det jag gjorde förr är en sak, den jag är nu är inte den jag var då och min bakgrund har inte något med hur jag uppfostrar mina barn, Jag ville detta lika lite som er men hur mycket tycker ni jag ska ta? Ni vet inte allt, just nu har ni en sida story, men vad händer på min sida?
Just nu går jag 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan och får vardagen att fungera med två barn, det är inte lätt men jag lyckas, vissa dagar kämpar jag tills jag är helt slut, när jag väl kan sätta mig ner själv, när det är tyst och barnen sover, tror ni att jag mår bra i den stunden, tror ni jag är lycklig?
Det är i denna stunden tårarna kommer och jag inte kan sluta gråta på timmar, tilloch med nu sitter jag med tårar!
men ändå är det jag som är den största idioten?
Man kanske borde ta och se saker och ting med ett litet avstånd och från båda perspektiv, man kanske ska förstå att vissa saker jag gör gör jag i ren förtvivlan, jag försöker på alla sätt med en viss människa men inget funkar.
Jag är inte lycklig,nöjd och tillfredställd med hur det ser ut just nu och det tror jag inte ni är heller, och jag vet att DU inte är det heller, jag hörde det när du började gråta i telefon, men varför i nästa sekund då säga som du gör?

Vad har jag prioriterat de senaste 3 åren? Jo  att vänta T, att ta hand om henne dag som natt att vara en bra mamma, att vänta M och även föröska ge henne lika mycket närhet och kärlek, att dela mig mellan två barn det är inte lätt, det är aldrig lätt men det är absolut inte lätt när man får dra lasset helt själv.
Men jag orkar än så länge och jag kommer orka så länge det behövs för de vet inte hur ledsen deras mamma är när de sover, de vet inte hur många timmar jag spenderar på kvällen med att bara gråta och egentligen bara vill försvinna från jordens yta!

Det är bara att rida ut denna stormen och hoppas att någonstans på vägen slutar det på ett iallafall någorlunda bra sätt.
Någonstans har det varit bra en gång, det kommer aldrig bli så igen men för barnens skull, se inte bara mig som det stora felet ta reda på varför jag gör vissa saker, vad som skett sekunden, timmarna eller veckan innan jag gjorde som jag gjorde, jag kanske hade en anledning?



 

Hallå i stugan:-)

Två nybadade ungar var det här hemma hos oss,det är mys det:-) nu är denna måndag snart äntligen till ändå. Och jag betonar nu verkligen ordet äntligen pga att min stora flicka de flesta av eftermiddagens timmar absolut inte har gjort någonting annat än att trotsa och träta på mitt tålamod! Men nu är hon nöjd för att fått bada som då nu för tiden är en favorit att göra:-) snön vräker ner, jag hoppas verkligen att det inte gör det när det är dagislämning och sen ska jag traska vidare på möte på familjeratten, ett möte som då blir bara jag och hon som jobbar där, Sen blir det en liten kaffe hade jag tänkt mig innan hämtning igen! Just nu har jag en liten bebis sovande på armen, nybadad och trött då är de som allra underbarast;-)nej då de är underbara många andra gånger med, var som jag och en annan pratade om idag att är man borta bara om så en vecka när de är så små som M så missar man jätte mycket. Och mycket har det hänt på en vecka,enmånad eller 2månader;-) på onsdag blir det en tur till ikea och köpa lite hyllor och tavelramar och lite annat, det ser jag framemot:-) mycket man ser framemot nu, en viss sak ska inom snart ska stunda, och 2andra småsaker men oj vad jag längtar!! Nä nu blir det kväll, och så hörs vi i ett senare inlägg kanske:-)

Januari bilder:)

Klicka på bilderna för att se de i stor storlek:)
Kopiering är INTE okej utan att ha frågat ägaren dvs MIG!





Och så var det måndag:-)

Igår då så var det en riktigt bra dag:-) niklas och carro med bebis tittade hit, så lite fika plockades fram, t tyckte hon skulle ha 4 st mumsmums och en chokladtopp, vi tyckte inte samma men tillslut vann mamma;-) efter lite fika och senare mat för det pratades bort ett antal timmar så bestämde vi oss för en promenad, t ville gå med hunden de hade med sig, så ja med detta så gjorde vi som min trotsiga tvååring ville så vi klädde på oss och gick:-) och på allt detta trevliga så har jag drabbats av mjölkstockngn ännu en gång under denna amning, därav är jag uppe nu, annars hade jag med sovit! Och lillan sover ju nätterna så pumpen är just nu min vän! Men ska strax ta och försöka sova lite och så är det snart upp för en ny dag och ny vecka:-) har ni haft en bra helg? Tänkte kanske börja veckan med att lägga upp en bild på mina söta ungar, för vad jag älskar dessa två, m har nu ikväll även skrattat med hela ansiktet och även fått till ett litet skrattljud:-) och åh så fina skrattgropar hon har, någont fint ärvde hon allt från far sin! Nej godnatt med er alla:-)

Så var söndag:-)

sista dagen i veckan var vi nu ännu en gång på. Idag ska vi försöka ta oss ut på en kort promenad,lite frisk luft har ingen dött av och jag känner att mitt huvud är tungt av att bara gå inne.. M har så goa lår, bilden ger ändå inte riktigt rättvisa;-) just nu ligger vi alla tre i min säng,t läser saga för m och hon lyssnar storögt, samtidigt som hon ligger och försöker få tag i sina fötter. Lilla m är precis lika morgon glad som storasyster var när hon var liten man möts av ett stort leende när man plockar upp henne från hennes säng och det gör ju morgonen så mysig:-) t är extra kramig även hon på morgonen, annars på dagarna är det ju bara lek och bus! Vår skrållan har hittat sin plats sen några dagar tillbaka och det är vid fötterna hos t men på morgonen när t ligger hos mig har hon flyttat sig till fötterna hos m, och håller hon sig där kan man ju inte ta ner henne! Nej nu blir deet macka och kaffe och så promenad. På återseende

Världens bästa storasyster:-)

Jag tror allt att m är en väldigt lyckligt lottad lillasyster, tror inte det finns någon bättre och så kärleksfull storasyster som t! Innan ikväll hade m utan för mycket information gjort en rejäl blöja med nr2, in i badrummet och få tvätta. Och hon blir jätte ledsen. T ställer sig bredvid lägger handen på hennes huvud och klappar och så säger hon: shh inte farligt, bara bajs, inte farligt. Ny blöja. Och m blir helt lugn och vänder huvudet mot t och ler. T säger: älska mollie. Jag trodde att i den sekunden kunde jag börja gråta för vad de är fina tillsammans. Mina underbara flickor!

Just nu:-)


Vagn & soffa

En bebis sover just nu i sin vagn och T har bäddat ner sig i soffan med kudde och filt och har somnat! Så nu får man passa på att vila huvudet lite jag med,snart är ju lugnet borta igen;-) från det ena till det andra igår fick jag äntligen ett beslut om en viss fråga på posten, och ett bra beslut! Så nu kommer ju varje månad se lite bättre ut framåt!! Tog bara en månad men nu är det klart:-) f-kassan jobbar ju inte direkt snabbt om man säger så! :-(

*delar ur mitt liv*

En lördagkväll hösten 2007 blev den killen jag då träffade full och dryg, jag åkte hem från utestället vi var på. De "vänner" jag hade då tryckte i denna kille ännu mer skit som gjorde att han satte sig i en taxi hem till mig. Denna kvällen slutade i två knytnävslag och strypgrepp så jag knappt kunde andas upp mot väggen. Kom loss,han hämtade en kniv och fick upp mot min hals och undrade om jag ville dö för det kunde han ordna om jag ville. I detta ögonblick ringde min telefon han släppte,jag svarade och han gick ut från dörren. Det var första gången men inte sista.......

Lördag!

Förutom att båda barnen är smällförkylda så har de ändå båda två sovit fantastiskt bra! M sov 21.45 till 06 och sen om till 07.40. T sov från 20 till 06.30 och sen om till 07.40med hos mig! Nu är det lördag, får se vad denna dagen ger oss, frukost blir det strax iallafall:-)

Just nu hos oss!

T har tömt alla saker från toalettvagnen och nu placerat sina skor så fint som hon kör runt med. Hur badrummet ser ut ska vi inte ens prata om....men kan man bli arg?nej fantasin flödar ju:-)

Tack:-)

Tack till er som lämnat lite små snälla kommentarer! Sitter från mobilen så kan inte komma hm på era bloggar just nu men kommer allt titta in senare ikväll!!

En kopp kaffe

tar mig en kopp kaffe och beundrar detta fina arrangemang jag fick av carro och niklas för någon vecka sen nu, och så har jag lillan bredvid mig i soffan i sin tuffa pyjamas sen 80talet:-) liten söt sak med luva på! T byter skiva i sin cdspelare,man hör 2sekunder av en låt sen säger hon inte rolig ta en ny och så byts det! Nej nu blir det en amning låter det allt som:-) vi hörs!

Det snöar!

Tycker inte vi är i direkt behov av den snö som just nu vräker ner från himlen, nu vill jag ha vår, sol och så sommar! Hemmadag idag då,t har badat jag har städat av alla rum tillochmed hunnit dammsuga, m har sovit en längre stund. Josse kom in med ett sött litet diskställ och lite flaskborste och lite annat, det tackar man för:-D vi har nu oxå hunnit äta lite oxpytt och nu blir det att få t till att sova lite middag! Ja sjuka barn, och även om de hade varit friska så blir det inget fredagsmys här inte det förstör ju vädret för att kunna ta sig ut. Tråkigt men det blir nog som de tidigare kvällarna att man sover vid 22:-) ska bli intressant om det kan komma ett mms sen med som jag väntar på:-) på återseende

Så bra fredag!

Börjar verkligen kanonbra, jag har varit vaken sen kl05 med en förkyld och febrig liten m, hon gnällde vid 5 och jag tog upp en stekhet unge, så lite alvdon och så ligger hon bredvid mig vaken och bara tittar, och t kom in här vid 06 och är hostig och förkyld. Kan det bli bättre? Bra fredag bra start på en helg! Jag bara älskar det!!!

Kommentera!

Har de senaste 6dagarna legat på 29 till 37besökare, nu får ni ta och lämna en eller två kommentarer:-)

Fynddag:-)

Idag har jag verkligen fyndat på lite rea:-) tre tavlor för 35kr styck, en hoppahage matta(rosa)för 74!!! Två amningströjor för 30kr styck och det är verkligen riktigt bra pris! Lite pärlor till t slank även ner i korgen,och en toalettmatta. Jag kan inte säga annat än att med denna dagen är jag nöjd. MEN jag är helt slut! Får hoppas flickorna är snälla inatt och man kan ju alltid önska sig en liten sovmorgon(inte för att chansen är stor med lillan) för det hade varit guldvärt:-) båda barnen sover gott, m har sovit bort rätt stora delar av dagen men det tog vi igen ikväll genom att köra fullt ös i 5timmar så hon är nog trött nu, är ju många intryck det lilla livet får nu när hon är mer vaken. Nu slänger hon även sig från mage till rygg, inte många sekunder duger det att ligga och träna nacken inte utan rygg ska det vara när hon är vaken. Det blev verkligen en heldag med carro, hon åkte här ifrån efter sista flaskan till lillkillen vid 21 så dagen har verkligen bara försvunnit bort! MIN fröken T är just nu i sitt esse i tvåårstrots, och lilla fröken vet ju verkligen hur man pratar för sig. Att skrika mamma inte "bära dig" mamma dum,vill inte T kan själv, bort, vill inte, hejdå(på ett lite spydigt sätt) är vad jag får höra sen vänder det på sekunder och hon är gudasnäll! Jag längtar inte till tonåren!!! Nu ska jag slänga i mig lite natta mat och sova! Godnatt folket:-)

En unge hängade på bröstet...

Ska nog aldrig skriva ett inlägg om hur bra min lilla sover, slår snabbt tillbaka! Inatt har jag nog fått sova 4 timmar, för haft en liten dam som velat äta i stort sett hela tiden! Men men...nu blir det lite frukost med carro och sen lämna tillbaka lite och byta i affärerna! Trevlig dag:-)

3 & 4

Ja man kan ju undra vem som är en liten tjockis:-)

*delar ur mitt liv*

Så hamnade man i lilla eksjö, för att göra historian kort så hamnade man på en utredning på ett behandlingshem efter att hamnat i fel umgänge och skippade skolan. Man tyckte man var en tuff tonåring vilket man ju inte var;-) 2001 till 2003 har nog hitintills i mitt liv varit de tuffaste, hur mycket man än fick uppleva när man var liten och "yngre" var det först nu man började känna och tänka på vad man egentligen ville med allt, jag tror nog allt att på detta ställe var det tre personer som träffade rätt känslomässigt hos mig och det gjorde att jag fick en helt annan syn på vissa saker! Och i småland blir man nog allt kvar ett tag till;-) kommer hoppa lite bland åren, både småbarnsåren och nutiden. Egentligen minns jag ingenting eller allt det beror på hur man ser det,det mesta under 8år har jag nog förträngt, visst kommer minnen, så som poliser,droger, bråk och att vi flyttade en massa pga min mammas dåliga liv upp ibland men absolut inget jag tänker dagligen på eller ens varje månad men det händer och allt sätter spår i själen. Minns så väl jag måste varit runt 6år, jag stod i mitt och lillasysters rum och lyssnade mot dörren när mamma skrek och en man skrek. När jag sen på morgonen vaknade var inte mamma hemma, hon var borta länge,hon var konstig när hon kom hem. Idag vet jag varför.... Att kunna gå ut så och bara lämna sina barn jag förstår inte tankesättet? Aldrig att jag skulle kunna göra så,mina barn är allt och så borde väl alla känna?

Det är något magiskt...

När klockan slår 20.44, båda ungarna sover just detta slag och har gjort även de tre tidigare kvällarna nu! Ja idag har det varit en lång dag, alla ärende blev klara och fler ärende blir det imorgon,blir att lämna tillbaka två lampor och en speldosa, lamporna var fel och dosan sönder!!! Men på tusen imorgon får jag sällskap av carro och hennes lilla goding för vad han är söt detta lilla underverk! När T var hämtad på dagis tog vi en tur till stan och handlade lite, ella och johanna följde med så vi hoppade in på harmony och åt sen hem. På hemvägen matade vi fåglarna vid sjön,sen har kvällen bara rullat på och nu sover de båda. Ett nytt ord som tydligen fastnat hos t är häftigt! Vi gick förbi biblioteket och utanför har de lampor i marken, t tittade på de och sa häftigt lampa, haha inget ord jag sagt men söt var hon allt:-) som skrivet tidigare så vill inte ryggen vara med ikväll har nog varit lite för mycket gå idag men måste saker ordnas så måste det. Var så långt "bort" som på willis och köpte deras blöjor för de hade extra pris och så storpack med välling för man har ju inte sett att det kommer någonannanstans ifrån.............. Så motion har man allt fått idag! Prästen ringde även idag,denna gången blir det en manlig,så han kommer hem i nästa vecka men jag ska ha samma psalmer och dikter som t hade på sitt det kändes så bra då! Och idag har jag äntligen fått klart mitt sovrum(förutomtavlor) kanske inte konstigt man har ont idag?haha. På återseende:-)

Foglossning från helvetet!

Har så förbannat ont ikväll så skulle vilja sätta mig ner och bara gråta,fy fan. Undrar hur länge det ska finnas kvar efter mina två graviditeter! Nej nu ska jag bita ihop, få två barn i säng sen ska jag lägga in ett längre inlägg plus gråta en skvätt!

Lite irreterande

Vi kom upp i tid idag.vi blev klara vi var utanför dörren alla tre vid 8.40. Vi var framme vid öppnaförskolan 9.10 och vad möts vi av? En lapp om att det var inställt idag. FAN. Ja det var bara att vända.T lite halvt ledsen för hon ville leka, hon ville gå in fick jag höra en bra bit tillbaka. Men ringde dagis och så gick vi dit istället och genast blev hon nöjd i vagnen för nu skulle hon få leka med edvin och nova:-) så det blev ju bra tillslut med! Nu är m och jag hemma blir att städa lite sen blir det att ta sig till affären och handla sen hämtning på dagis igen, men därimellan blir det ett sista möte kl13med uno min advokat och så förbi familjenrätten och hämta ett visst litet papper:-) så denna dagen finns det verkligen att göra, och energi finns det idag eftersom t har sovit hela natten till 8 och m vaknade bara en gång vid 5.30för en amning sen sov hon till 8.30från 20.00:-) lite tröttande att man själv måste gå upp några gånger och pumpa ut brösten.... Nähä ha en bra dag alla så hörs vi senare!

*delar ur mitt liv*

Då var det kväll. Slänger här in första inlägget i den nya kategorin. Vi börjar enkelt och kort. Född på kristianstads BB men i mitt pass står det hässleholm,blev flyttad dit direkt vid födslen vad jag förstått! Är nr2i syskon skaran men min storasyster hade en hjärnskada och dog tidigt,så jag räknar mig som äldst av mig och mina 5 (6) syskon. Jag är född1988, tre systrar som är födda 89,93 och 95 och så två bröder som är födda 2001 och 2003(?) Jag är även moster till min lillasysters lilla pojk som föddes i november precis som MIN mollie:-) Jag har även på vägen i livet berikats med två extra syskon en bror och en syster och med detta så blev jag "moster" även 2008 även det till en liten pojk! Jag kom till småland 91(?) Innan dess bodde jag på olika ställen i skåne och även i danmark,97 var det tillbaka till skåne under en några år men 2001kom jag till eksjö och sen har jag blivit kvar här, varför och hur kommer imorgon:-)

Så var det eftermiddag:-)

Idag har vi lyckats med det nästintillomöjliga. Vi har sovit middag alla tre mellan 11 & 12.30! Och det var riktigt skönt! T är på bra humör idag men m det vet jag inte riktigt om det kan kallas bra humör, det är gnällit och vill inte ligga själv någonting! Imorgon blir det öppnaförskolan med t hade jag tänkt mig om vi får oss klara till 8.30 det vet man ju aldrig från dag till dag. Och idag kom även inbjudningarna till dopet ut inte för att det var många så alla kunde:-) nu blir det att laga lite mat sen blir det kväll.:-)

Tisdag

Fullt ös är det här, t dansar runt i ett par röda tajts m mössa och nappen i munnen! M ligger nöjd med hela handen i munnen och suttar för fullt. Och strax är frukost framplockad. Natten har varit sådär, m har vaknat varannan timme. Inte konstigt egentligen eftersom hon hade en "sova bort"dag igår, t fick jag in i min säng vid 06 men därifrån till 8.30 sov de båda så lite har man fått i sömn men lite halvseg känner man sig idag! Någon med barn som har lust att komma på fika i veckan hör av er:-) vi kan behöva lite lek! Nu var även dop bokat, vad det är svårt att få tid själv men detta ordnades:-) så min lilla m blir döpt:-) Vi hörs senare!

RSS 2.0