Jobb jobb jobb

Nu är flickorna en vecka hos pappa och jag har i stort sett bara jobb framför mig,har fått ett fullt schema så här kommer inte finnas mycket dötid över. Fick en fråga vad jag jobbade som och det är servitris på en italienare & en grek. Jag stormtrivs! Litet mysigt ställe med trevlig personal! Jobbade även lite veckan som varit så flickorna har fått träffa pappa,farfar och farmor rätt mycket men det är ju bara positivt. Ikväll när jag slutat jobba blir det en inflyttningsfest hos en vän fast bara en kort stund eftersom det vantar jobb imorgon igen. Ja så mycket mer finns nog inte just nu att skriva! Ha en toppen helg:-)

Gubbar:-)

Vår tjej har nu målat sina första gubbar,och inte vilka som helst en blå till pappa och en gubbe med långt hår till mamma:-) hon är klok på sitt lilla vis denna unge! Den blå gubben skulle pappa ha för då blir han glad och mamma fick en glad gubbe med mycket hår. Det var storasysters förklaringar på sina teckningar:-)

17juli

Jag har börjat jobba på en restaurang här i stan så nu är det fullt med barn och jobb så mycket bloggande är svårt att hinna med. Tre dagar har jag nu jobbat,stressigt men kul. Känslorna blandas från att det är riktigt skönt att komma ut och jobba och få lön och få socialt till dåligt samvete att jag inte träffar barnen varje dag som jag hade velat och se varenda framsteg de gör. Lillasysters första tand är nu uppe och syns,mamma och pappa har kommit ur hennes söta mun,stora syster är så otroligt duktig utan blöja dagtid och även lyckat när hon sover tre timmar, hon har ritat sina första två gubbar (bild kommer strax) och hon kommer med nya ord,härmar allt och är bara galet knäpp ibland!!

Storasyster

Storasyster har sådana idéer. Idag satt hon på golvet med lillasyster med en leksak som behövdes byta batteri på. Då säger hon, mamma den mår inte så bra (leksaken) jasså vad är det frågar jag? Till svar får jag: den mår inte bra,måste köpa nya atteri(batteri) då funkar den!

Lillasyster


Vad är en bal på slottet?

Inte lika underbar som hemma i vår lilla familj,denna eftermiddag/kväll har båda flickorna varit på strålande humör och läggning tog tio min,de somnade samtidigt i varsin säng. Ja ibland blir det riktigt bra. Idag har vi fikat på stan med goda vänner plus barn,sedan gick vi till kappahl för storasyster ville ha ett halsband precis som hennes kompis,slutade med tre armband,ett halsband och en ring. Plus att denna lilla tjejen säger högt när en kille gick förbi mamma han var snygging! (Och pekar) inte nog med detta så har lilla fröken börjat fråga så fort någon går förbi, mamma vem var det. När vi stod i kassan och skulle betala så plockade storasyster till sig gummiband,jag säger till henne att det ska vi inte ha,till svar får jag"bara betala" i dessa lägen vet man inte om man ska skratta eller gråta! Hon är en härlig unge men hon gör mig galen. Rätt smart är hon med,frågade henne idag om hon skulle tvätta ansiktet,för hon var smutsig. Nej jag ser inte ansiktet får jag till svar. Och sant är det ju haha. Nej du blir det att slänga sig i sängen och somna till film. Trevlig lördag:-)

Sagt av storasyster

Igår var vi ute och gick,det hade regnat och storasyster hade stövlar på sig och säger: mamma bär mig jag blir blöt om fötterna. Nej det blir du inte du har stövlar på dig svarar jag. Gå uppe på trottoaren på stenarna. Då svarar hon mig nej mamma gör ont i fötterna då!

RSS 2.0