Nattinlägg:-)

dsc01252 (MMS)

barnen sover sen några timmar,älskling och jag har pratat bort några timmar som varje kväll,idag blev det soffletande på blocket och massa funderingar. Detta kommer bli så bra! Har helt enkelt världens goaste "man" som är helt fantastisk på hur många sätt som helst och med dig älskling vill jag leva livet ut med alla våra barn på den tiden vi har de! En liten fin taikon familj! Du är bäst! Jag trodde aldrig att jag skulle hitta dig,för mig är du helt perfekt<3


Torsdag

Denna dagen har gått segt! Vi har städat, en vän ställde upp som lite barnvakt till lillasyster två timmar så tog en promenad med fisan och handlade. Lagade köttfärslimpa från scrats (?stavning) och sen även ikväll försvann var ektorps soffa från ikea,sen har kvällen rullat på med lek,kvällsmacka och massa trots!! Även idag har det bott ett spöke i vår vägg,bland det första fisan sa när hon vaknade "mamma han bor där inne i väggen,spöket bor där" hmm...... I eftermiddag sa hon även thea vill inte bada,inte spöket heller.... Kan ju undra vad hon har för fantasi i sitt lilla söta huvud egentligen:-S idag upptäckte jag även att lillasysters hörntänder uppe är på väg upp:-)!

<3

dsc01251 (MMS)

<3


Målade på älsklingens vägg för ca en vecka...

foto0108 (MMS)

Målade på älsklingens vägg för ca en vecka sen,henrik hjälpte ull att mäta upp men kronan gjorde jag i stort sett på frihand :-) 4a små prickar i kronan missade vi men de är nu ditmålade och riktigt fint blev det i vardagsrummet! :-)


Onsdag.........och snart denna dagen slut ...

Onsdag.........och snart denna dagen slut den med! Idag har vi hunnit storhandla med hjälp av elin (tack så jätte mycket!) Lite bråk från storasyster om lördagsgodis men icke blev det det! Eftermiddagen har sedan gått åt till allt tråkigt som att städa, tvättar soffan för den åker iväg imorgon! Och ännu en rensning bland flickornas kläder och även mina! Usch vad man kan samla på sig!!


Det där med att bli kär....

Har ju inte riktigt alla sina fördelar......
Det där med att gå upp i vikt när man får barn hör ju till att sen gå ner allt fort som jag hade turen att göra men att bli kär ja då syns det ju genast på kroppen ......tur det är vinter på gång:)
Första bilden är från Juni i år och den andra bilden tagen igår....

lååååååång tid!

Tiden rullar fort när man har roligt!!
Men nu är man tillbaka för en stund..
På söndag är det en vecka, EN HEL vecka kvar tills vår lillasyster blir ett helt år!!!!!
Det är helt sanslöst, tänk min plutta vad tiden verkligen har sprungit iväg....man kan inte fatta var den tar vägen!
Fisan kommer med så härliga meningar varjedag, idag bad jag henne städa lie, vad får man till sva? Jo "jasså? thea kan det" ja men vill du visa mamma det? "nejtack inte nuuuuu" hmmmm... kanske inte riktigt det svaret man ville ha!!
Dagarna är det dagis, hemmabus och massa annat, lillasyster travar iväg för fullt fortfarande ostadigt, men så HÄRLIGT!
Snart är det dax för ännu en vän att gifta sig, den 19November är det dax för Madde & Micke att bli ett:)
Det ska bli så fint, jag som redan vet hur klänningen kommer att se ut, känslosamma jag kommer väl gråta floder även denna gången:S
Jag är upp över öronen kär i min man med, mer för varje dag:P
det rullar snabbt i tiden det med:)
fyra (sex) härliga månader <3<3 och en massssa planer på gång:P
(två bilder sen i påskas)

RSS 2.0