Long time

Hej! Har inte riktigt hunnit med det där med att blogga. Storasyster fortsätter att utvecklas här hemma och hennes målningar av gubbar blir mer och mer detaljrika och jag blir en ännu stoltare mamma. Lillasyster är vildare än vildast.kan inte förstå var hon hittar sin energi någonstans. För energi har hon verkligen! Hon klättrar överallt,soffor sängen på allt som ligger framme som går att klättra på! Och mamma har träffat kärleken. Kan jag säga annat än att livet är helt underbart?! Livet är helt ofattbart perfekt kan jag säga! Lite panik kände man idag när man inser att om några dagar är lillasyster 10månader och det rullar snabbt mot ettårskalas!! Och sen två månader till så är det dax för treårskalas! Jag börjar få stora barn och man fattar inte var tiden tar vägen,vän efter vän skaffar små bebisar och man kan inte förstå att mina faktist varit så små för inte så länge sen! Idag fick jag även hjärtat upp i halsen,storasyster klättrade på soffan och ropar till mig mamma jag åker rutchkana,jag springer in i rummet och möts att världen skrik och tårar som sprutar,då hade hon ramlat ordentligt och slagit sig under ögat så det blev svullet och rött! Då blir hjärtat ledset och man känner sig dålig för en stund att man lämnat rummet under någon minut. Men slå sig kommer ju barnen göra,inte bara en eller två gånger! Nej med detta lämnar jag bloggen för ikväll. Ha det fint tills jag skriver igen:-)

Nio månader

Lillskitan är nu nio månader och igår tog hon sitt första steg mot mig när hon hade släppt och stått upp ett tag! Så nu så springer hon nog snart med:-) vad de blir stora för fort!!

Storasyster & lillasyster.

Båda tjejerna när de är nio månader:-) lika?

Nu ställer jag mig upp:-)

Dålig bild som togs i farten,nu går det undan och lillasyster ställer sig rakt upp från golvet lite varstans,så snart springer nog även hon runt här hemma!

En helt underbar dag!!

En helt helt helt fantastisk dag fick jag vara med om igår. Malin och johan blev nu äntligen fru och man. Redan i kyrkan föll tårarna och det gjorde de sen många många gånger under kvällen! Jag laddade för att inte gråta under ett tal jag skulle göra för brudparet men inte ens då. Det är en otroligt häftig känslosam dag när någon gifter sig! Så otroligt vacker var du malin och du johan var riktigt stilig!!! Otroligt fint planerat med många roliga inslag det kunde absolut inte bli bättre än vad det var! Och brudbuketten fångade jag! Herregud giftermål inom ett år,får man hoppas den där mannen knackar på dörren snart! Tack tack underbara vänner för att jag fick dela er dag med er!!

Mot kalmar

Barnen lämnades till pappa idag och jag sitter på tåg mot kalmar. Imorgon är det dax för malin och johan att äntligen bli man och fru:-) tänk vilken chock du var i malin på julafton när jag kom till er och johan precis hade friat till dig!

En klätterapa!

Är lillasyster!hon klättrar på allt! Kommer upp i soffan,sängen står vagnen inne klättrar hon upp via ståbrädan som är framtill upp i vagnen och upp över den! En riktigt liten vilding som man inte kan släppa en sekund med blicken!

Mardrömsresa

Att resa långt med barn kan i sig vara en stor påfrestning,de måste sysselsättas och man måste hålla de vid god stämning. I lördags åkte vi till skåne jag och flickorna och hem i måndags. En resa som tar 3 1/5timme normalt. Men på hemvägen blev vi visade på fel tåg av en tågkonduktör som gjorde att vi kom till en station 7minuter efter vårt tåg till nässjö hade gått. Detta gjorde att vi spenderade 3timmar på stationen i hässleholm!! Och sj vägrade först erkänna sitt fel och jag fick stå för nya biljetter som sen ändrades så att jag endast fick betala min biljett och flickorna fick varsin stol fri. Lillasyster var mesta delen sur över att få sitta still så länge i vagnen och inte krypa runt bland alla människor. Storasyster roade sig med allt och då menar jag allt! Hon tillochmed ställde sig med sin gitarr inne på stationen och sjöng sjörövar fabbe (pippi) för människor som gick förbi. Måste ändå i allt säga att jag är stolt över storasyster som var på gott humör i 7 1/5 timme!! Men jag var en trött mamma när vi väl äntligen kom till nässjö,och trodde att storasyster var lika trött men inte då,mamma ska vi åka tåg var hennes fråga!! Jag kan nu säga att det dröjer länge innan vi åker tåg igen! Till helgen blir det iallafall en liten tågresa för mig till kalmar för äntligen gifter sig malin med sin karl :-) och jag ska bo med barnens pappas mosters fina familj över helgen. Jag är jätte tacksam för allt ni ställer upp med och ser framemot helgen:-) men nu mina vänner (och ovänner) ska jag inta sängen. Mina flickor sover så gott efter en dag i lekparken med vänner och en massa bus! Godnatt!

.....

Ibland orkar man bara inte,hur man än gör gör man fel. Skit samma. Tur man har de äkta vännerna som finns och förstår tack emme och eve! Resten kan förtillfället ta ett flygplan till någon annan planet.

RSS 2.0