Lillan hälsar tack:)

Superfina jeansleggings och tröja hade Pappa med sig när jag och Lillan träffade han en stund i eftermiddag innan det var dax för han att hämta fisan på dagis för sin vecka, kläderna kommer från farmor, tack tack!Idag har det varit en lång dag, först upp till Madde på en liten morgon fika efter att Fisan lämnats på dagis, och lite hudvård på henne:P sen vidare för att möta upp jessica och hennes lilla tösabit för en promenad till UngaFöräldrar, lite fika och prat med mammorna där sen vidare in till mödravården och läkaren och sen  mötte vi upp pappa J en stund

Imorgon blir det läkaren och ta blodprv för Förhög ämnesomsättning eftersom vågen tickar neråt och lraftiga blödningar, ja intressant va? jaja, 47.4 kilo iallafall... ingen drömvikt utan jag vill upp upp upp....!
Även om amningen är väldigt få ggr under dygnet och nu är mycket flaska så stannar det inte av med viktnedgången så det ska nu kollas och ev skulle jag få tabletter utskrivna....

Imorgon blir det även Fisan först utvecklingssamtal spännande spännande:)
Sen blir det lite egenbus med fisan när Lillan får lite egentid med pappa J några timmar!
Sen tar vi helg här!


                                                                     

 

De finaste


En shoppingtur!

Inköp av mjölk,blöjor,kaffe och saft vad måste man ha med sig då? Så klart shoppingvagnen!
Så till affären idag fick fisan ta med sin rosa vagn,eller fick och fick sanningen är att den skulle bara med!
Så som tur vad tillät ju vädret det idag så gick ganska bra att köra:-)
även om den var tråkig efter halva vägen och jag fick ha den på vagnen men vad får man inte göra för att hålla de små liven på gott humör!
Lillan somnade ikväll själv i sin säng, efter att bara flinat när vi skulle somna som vi brukar (på bröstet efter flaska) så la jag ner henne i sin säng.
Hon låg och pratade med hellokitty (spjälsängsskyddet) och efter tio min blev det tyst och då låg hon på mage och sov, en ny utvecklingsfas?
Lite självständighet men det är ju bara skönt, fisan somnar ju inte själv och har aldrig gjort utan man ska ligga jämte henne och hon ska klia håret!

Nu blir det att plocka ihop lite inför imorgon och fisan ska till pappa en vecka!

Trevlig kväll:-)


                                                                     

Världen är bra liten!

Idag när jag hämtade fisan på dagis kom en annan mamma samtidigt, har faktist jämt gått om henne så vi har under dessa månader barnen gått aldrig träffats. Men idag så stannade hon upp och sa: hej det är jag som är **** mamma och lite släkt med dina flickor! Visade sig att denna kvinna är "kusin" med en nära till flickorna och blev då syssling om vi räknade rätt med barnen! Egentligen inte släkt släkt men släkt blev lite förvirrande inlägg detta men kul tyckte jag! Världen för mig har visat sig väldigt liten två gånger idag, var på förmiddagen på babysång med lillan och träffade då på en tjej som fått barn för ett litet tag sen och även här visade sig att personen hade koppling till barnens pappas kusin!! Herregud säger jag vad man träffar människor:-) men så trevlig så så det blev en liten promenad med denna tjej och hennes goding! Annars idag har fisan visat sitt "rätta" jag (?!) En liten flicka som för det mesta alltid är go och glad har varit sur och skrikig och hör och häpna inte ens bröstet gick hem!! Varit en lång dag för henne med mycket intryck kan jag tänka mig eftersom det nu är mycket vakentid på dagarna! Men hon somnade gott efter att fisan så snällt sjöng "blinkalilla stjärna" för henne! När barnen somnade satte jag mig framför tvn med en dvd om lite genomgång inför helgen, ska ha min första klass i hudvård och är allt lite nervös men det ska nog gå bra:-) ser framemot den 9april när det är en heldag för teambuildning i jönköping och flickorna då ska vara hos sin pappa hela dagen! Blir första hela dagen jag och lillan inte har varandra så får hoppas hon är snäll så man inte får behöver stressa hem men det tror jag inte:-) nej nu har jag babblat tillräckligt och nu blir det sova även för mig i denna lägenhet! Trevlig kväll!

Bus på hög nivå!


41 unika besökare men ingen kommentar kom igen och lämna ett avtryck :)

Sedan 20.00 sover båda tjejerna, Fisan öste på med en energi som jag inte vet var hon hämtade den ifrån under kvällen!
De säger ju att en bild säger mer än tusen ord så varsågoda!Jag fick en rosa mössa att ha på mig som Fisan uttryckte sig " måste ha mössa fyser fingrar annars"
Ja att hon har sina väldigt speciella och helgoa stunder det kan jag lova!
Lillan låg med stora uppspärrade ögon den mesta av leken hon var helt uppe i storasysters framfart:)
Jag kan lova att de somnade snabbt och enkelt vid läggning!


                                                                     En dag ute

Som nedan skrivet så har det varit en toppendag idag.
Båda barnen har verkligen varit på stråååålande humör, inte ett gnäll har jag hört!!
Idag har vi tagit oss ner till lekparken och lekt lite, sen in på princess för lite fika och lite ny energi.
Sen in på biblioteket som i stort sett ligger dörr i dörr med princess och oj vad det skulle med böcker hem och filmer men tillslut var det bara en film som skulle med hem.. så sedan vi har kommit hem har Ice Age3 gått på!

Två nybadade barn som nu är insmorda med babyolja och luktar så gott har det oxå hunnit bli idag.
Maten gick inte hem idag, lax var då ingen favorit hos Fisan men det där vänder ju lite från tillfälle till tillfälle för sist gick det hem (?!) och då var det inte peta bort inte!

Även om vi fick lite snö igår så har dagen varit riktigt solig och skön att vara ute i så det där lilla gjorde ju inget men den får ju gärna försvinna!

Nu blir det kvällsfix och sövning!                                                                     

Toppen dag!
                                                                     


Pippi Långstrump

Just nu går Pippi Långstrump "rymmer hemifrån" på för andra gången denna dag, Fisan visar upp allt som pippi gör för hon kan ju med!
Natten har det hostats mindre, det lilla av hostmedicin som gick ner igår verkar ha gjort verkan:)
Båda barnen har förvånat mig inatt, Fisan kom in först vi 06 till mig och Lillan sov från 19.30 till 05.30 och sen sov båda om till 09.00!! Fantastiskt skönt så idag i jämfört med igår klagar jag inte, båda barnen tog igen den förlorade sömnen med råge!!

Då hade vi lite snö på marken igen då, vilket underbart väder (inte!) vi har, blir en promenix senare i eftermiddag med barnen, ge fåglarna lite "gammalt" bröd handla nytt så tjatar fisan om ballonger så det är lovat, och detta lovades igår och det kom hon allt ihåg idag!
De har bra minne de små liven:)

nej nu blir det till att få en liten till att sova lite middag:)
Sen lite lunch för Fisan  och mig:)

 


På återseende:)

                                                                     

Söndag


Barnen sover och jag har städat av och nu intagit soffan!
Fisan har trotsat sig igenom dagen tills hon fick veta att pappa Och farfar skulle komma då ändrades humöret.
Natten tills idag har varit skit, Fisan har hostat och hostat och hostat och inte velat ligga i sitt eget rum men absolut inget hostande på hela dagen idag (?!) och hostandet gjorde att Lillan inte sov så djupt inatt:(

Iallfall så ranndagen på, det blev kväll och Fisans efterlängtande besök kom.
Meningen var var att hon skulle stanna med pappa och Lillan i lägenheten så skulle jag och farfar åka och hämta en tv men det ville hon följa med på.
lite blyg var hon dit vi kom dit men hon fick sin "stoa" (stora) tv så hon var allt nöjd haha.
den stora "stora tvn" var till vardagsrummet, Fisan har en egen på sitt.

När vi kom tillbaka hem hade Lillan nästan slått igen ögonen i pappas knä, men tittade upp när vi klev in så sen var det vaket en timme till  vilket var tur för annars hade hon somnat liiite tidigare än vanligt och inte riktigt mätt i magen så då hade det första sovpasset nu antagligen inte blivit så långt som vanlig!

Fisan har idag varit riktigt duktig, flaskan har tagits bättre och jag har fått pumpa mer för bröstet det har endast behövts några gånger vid lite tröst under dagen så det går framåt,hon är ju ändå fem månader nu snart så nu
jobbar vi sakta mot flaska och bröstet endast morgon och kväll/natt tills ett årsdagen sen skippar vi även det:)
Bara snälla börja ta napp!

 
 


Min stora fina duktiga tjej kan nu skilja på färgerna gul, röd,blå och rosa:)
Hon har även snappat upp på dagis hur man tecknar gul, röd och blå.
Även hur man tecknar elefant:)
Hon kan hon och jag tycker det är kul eftersom man själv läst teckenkommunikatin så nu tecknar vi lilla snigel när vi sjunger! Tänk vad barn är lättlärda!!
jag är stolt varje dag för denna fina unge, tänk att jag har fått vara delaktig i skapandet av henne!
det är kärlek det!
♥ så med all hennes trots så är hon ändå bäst, en av de två bästa som jag får se växa upp ♥


  

                                                                      


Lördag

Dagen började tidigt, kl 07 väckte Fisan mig och kunde då inte låta bli att väcka Lillan med, för skulle hon upp skulle syrran det med tydligen:P
Vid 11 mötte vi upp flickornas pappa vid sjön för att först mata fåglarna sedan en fika och så blev det lite pappa-dotter lek i parken medans lillan och jag gick upp mot Norråsa och hämtade en lampa och sen tillbaka.
Då hade så klart en blöja nr2 inträffat så vi tog oss hem till oss alla fyra, lite gos med barnen och sedan begav sig J hem till sig.

Eftermiddag/ kväll har sedan runnit på med mat, lek och skorvmedel på flickorna!
men mest var det Fisan för hon hade mycket, har inte hjälpt så idag öste vi på med babyolja och kammade med.
Lillans tog jag med endast babyolja för hon hade så lite än.

Lillan sitter nu stunder i matstolen, men maten är ingen favorit!
Banan och gröt är testat men hon klöks och spottar, och flaskan är ju ingen favorit, det vänder snabbt, från att vägra bröstet i stort sett helt i fyra dagar till att tvärvända!
Ett litet besök fick Lillan av sin farmor för några kvällar sen som kom med lite kläder och en jätte fin barbapappafilt (TAck så mycket!) gjorde ett litet försök med att ge henne flaska med men icke!!
Men skam den som ger sig, så nu varvas det flaska och bröst, bröstet vinner ju i det stora hela men lite sväljs ju från flaskan även om mycket spottas ut!
Men jag har 130ml i brösten och Lillan är inte riktigt nöjd, så lite flaska hade inte skadat på det Lilla matvraket!!

Igår fredag tittade vi upp på Öppnaförskolan där det bjöds på våfflor (pannkakor som fisan säger) och lite lek med de andra barnen, var även på UngaF i torsdags eftermiddag där vi även där fick våfflor, MUmma!

Här hemma görs det framsteg från Lillan, det vänds på sekunder från rygg till mage sedan så snurras det runt som en klocka, det har börjats dra sig framåt, små "ålningar" och MYCKET mera vaket det är bara små power napar (stavning?) på dagarna på max 30 min så hon går i syrrans spår med att vara aktiv men de sover ju nätterna så jag är tacksam:)

Nu är de tre första "klasserna" inbokade och jag börjar from nästa torsdag att jobba, kommer jobba den veckan jag inte har fisan hemma och bara vara mamma den vecka hon är hemma:)
Skönt att få göra lite annat!

Nä nu blir det lite pumpning eftersom nu lillan kör ett långt sovpass till 05.00 sen blir det en kvällsmacka och sängen!

Trevlig kväll och helg:)
                                                                      

Bebisgos

Åh jag har hållt i en 6veckor gammal bebis,de är så små tänk vad de blir stora fort! Och bebis lukten det måste vara det gosigaste i hela världen! Idag mötte jag upp angelica och hennes söta flicka för en promenad och lite fikaköp och så hem till mig och mätta två barn och oss själva;-) och så fick jag denna lilla flickan i famnen som passade på att tömma magen och oj vad hon njöt! Åh den lilla flicka har jag turen att få hålla mer:-) annars idag har mollie och jag verkligen haft en mysdag vi har sovit två omgångar i sängen tätttätt ska inte göra det till en vana men ibland kan man bara inte låta bli! trevlig kväll och godnatt:-)

Vårrullar och ris

Imorse tog vi oss en liten promenad till malin på lite kaffe och rostademackor,sen ner till stan och handlade lite. Som rubriken låter blev det vårrullar och ris fick sådant sug efter det! Och lite annat handlades med:-) senare kommer ella och Epå lite kaffe och kakor trevligt trevligt!sen blir det lugna lördagen här med besök:-) saknar fisan som är hos pappa och halsar på släktingar i en annan ort!men vi syns om en vecka igen,så frågan någon hade är svaret ja vi delar varannan vecka och så kommer det vara. ! Jaja nu blir det mat! Ha det trevligt för det ska jag ha:-)

Godmorgon lördag!

Igårkväll var det inte mycket gnäll från lillan visst hon var lite gnällig och satt hos mig den mesta av tiden men vid 20.00sov hon efter att ha fått en alvedon och sen har hon sovit precis som vanligt:-) så även hon klarade av sprutan utan något större precis som storasyster! Ja dagen då,senare blir det en liten promenad upp till E och hennes barn längre upp på gatan och fika lite:-) sen får man se vad dagen tar en! Och solen lyser ju idag så blir nog skönt att få komma ut:-) på återseende

knas

Idag fick ÄNTLIGEN lillan sin tremånadersvaccination lite sent men bättre sen än aldrig, hon är ju 4 1/5 månad nu
Jag mår illa bara jag tänker på sprutor och ser jag de så blir jag illamående och yr men detta löste min underbara barnmorska och hämtade en annan som tog över lillan när det var dax idag och jag fick lämna rummet.
Jag stod utanför dörren, hörde inte ett ljud inte ett skrik... sen öppnades dörrenoch jag fick komma in igen.
Lillan hade gjort ett litet gnäll sen hade hon flinat med hela ansiktet åt barnmorskan?! KNASUNGE! så detta var det jag möttes av när jag kom in, en pratade liten bebis som var nöjd!

Än är hon som hon brukar och peppar peppar att feber och gnäll inte kommer med sprutan, utanvi kan få en myshelg lillan och jag!
För på söndag åker vi till fina Göteborg om ingen feber visar sig:)

ha en bra fredag:)

Gud ledde mig till dig

Just denna meningen sa en gullig liten farbror idag när han fick vägbeskrivning till polisen,så fin liten man! Idag har jag och lillan varit en promenad med vagnen när syrran var på dagis,vi handlade lite tog ett varv runt sjön och fy vad det har blåst idag!!! Hämtade en glad på dagis som stolt visade upp en teckning som hängde i lekrummet som hon hade målat och det var det finaste jag sett( streck på ett papper men som mamma ska man ju vara stolt;-))och så visade hon glatt upp leran hon precis lekt med! I eftermiddag har jag med hjälp av fanny och sambo hämtat en bokhylla och den var gigantisk,den så stor ut på bild men inte så stor som den var i verkligheten! Men det blev kanon fint i vårat vardagsrum:-) båda barnen har sovit sen 19.30,idag har lillan velat amma och ikväll somnade hon på bröstet som vanligt efter en flaska men hon har fått några extra idag med och är en nöjd bebis (flaskan är bröstmjölk som jag pumpar och 30ml ersättning) fast hon i det stora hela alltid en nöjd bebis inte mycket skrik eller gråt här inte! Nej nu blir det att sova har varit vaken för länge nu! Godnatt

totaldiss

Gått ner liiiite för mycket i vikt,vågen visar 49..... så har lagt på flaska på dagarna till lillfisan, ikväll blev det en totaldiss på bröstet.
skrikande efter mer flaska och vägrade totalvägrade ta bröstet, lite halvt stressat fick jag göra lite till, hon tog det o somnade.
Båda barnen sover, jag har pumpat ut brösten och är skit less....'
Visst att det ska sluta ammas men en lätt övergång kunde vi väl tagit??
Hoppas att det bara var hennes trötthet och ett kvällryck hon fick för sig och hon tar det som hon ska imorgon lite då och då imellan lite flaska!
fick hem vagnen redan idag, nöjd men attans vad den var bred!
T älskade sin cykel så den har hon haft runt här heeeeela kvällen, inte någonting annat har varit intressant.
Så nu vill vi ha sommar och sol så hon kan ha den ute:)


Godnatt


Hallå:-)

Ja då var det måndag,igår var vi på en liten promenad och matade fåglarna och sen handlade. Idag är det hemmamys som gäller. Just nu sover båda barnen ja BÅDA barnen somnade kl12.00fantastiskt. Har ju varit lite siochså med att sova middag för T kl12 de senaste dagarna,hon har istället varit trött vid 13,14,15 tiden och det är ju lite sent att somna! Men nu sover de båda:-) och jag ska vila huvudet en stund med. Idag säljs vagnen har hittat en kanon tvillingvagn som jag får på fredag! Åh en jätte fin cykel är oxå köpt till T,lila och vit så klart,jag älskar lila! Nej nu blir det som skrivet lite vila! Ha en bra dag:-)

Fredagkväll:)

Båda barnen sover gott, jag har slagit mig ner för att se Lets dance!

Ni som har fått lösen kan använda det i vissa inlägg där det länkas till en annan blogg som hela inlägg kommer i!
Ni andra får hålla till godo med en enkel kort och halvtråkig blogg:)
Kommer endast här skriva kort om vad jag och barnen gjort och inget på det privata planet.

Innan i eftermiddag var barnens pappa här en kortis medans jag åkte för att kolla en säng till T men det visade sig vara en spjälsäng och inte en barnsäng som hon skrivit i annonsen.
Så blev inget med det!

Efter detta besök tog vi sen en kort promenad och matade ankorna och sen köpte lite godis.
Promenaden var mest för att å till konsum där jag misstänkte att T tappade en Nalle för lite mer än en vecka sen och mycket riktigt den satt så fint framme vi en av kassorna:)
Så en glad T med nalle i ena handen och en choklad i andra handen så gick vi sen hem:)
Ibland har man tur!


                                                              

Mina älskade barn♥

http://rosaparlorna.blogg.se


Lite sångMollie med sin fina gudmor Malin!
Hon tittar här åt sin gudfar som snackar en massa skit;)


Dagen idag då har vi varit på lite babycafe med babysång vilket lillan älskade:)
Tillskillnad från storasyster som inte tyckte om detta...
Så några trevliga timmar blev det där och när jag var på hemvägen ringde Ella och ville bjuda på lite fika så blev lite tjejsnack på Thimons.

Eftermiddag/kväll har runnit fort, mollie var trött redan vid 19!!!!
men vi tramsade runt lite i lägenheten och vid 19.30 lät jag henne slå igen sina ögon, lite tidigare än vanligt så det återstår och se om man får gå upp tidigare imorgon!

Imorgon blir det äntligen att hämta hem stora hjärtat efter att inte ha sett henne på en vecka, fy attan vad jag har saknat henne!!!
Låt klockan bli 12.00 NU så jag kan få kramas och få lite kärlek:)


Godnatt:)                                                            

Hjärtegull!

 

Man skulle kunna tro att det skulle vara sura miner idag pga av dålig sömn men icke!
Humöret har varit på topp från lillans håll och de små leendena har avlöst varandra!
Och "prata" och små skrattljud har det även det kommit en massa idag!
Man kan inte bli annat än gränslöst förälskad i denna unge, hon har för länge sen charmat till sig mitt mamma hjärta precis som syrran sin,underbara unge! 

www.rosaparlorna.blogg.se
Lillan och jag hoppade in på lite gos hos molla på hemvägen och strålande glad var lillan till henne, klart de tycker om varandra var ju molla som var med när hon kom till världen;-)

nu sover hon gott sen kl20 och jag slagit på en film och ska ta och somna till!


Godnatt:-)

Sömnlösa timmar

 
En liten promenad i morgonsolen efter en hemsk natt, eller iallafall lite mer än de få vakna nätterna som hitintills kommit.
Tror allt att det är tänder på uppgång på lillan, det har varit vaket och gnällande men ingen hunger utan bara "gnisslat" bröstvårtan(tack gode gud för amningnapp) och så legat så fem min och så somnat men fy om jag flyttar mig då är det bara att börja om!
Så ja innan har det varit dagar man är trött men idag är man snäppet tröttare.
Så nu är vi ute på en liten promenad så hon får sova lite efter natten som nog inte har gett lillan så mycket djupsömn! Blir nog en rejäl promenad eftersom vid kl13 idag är det möte!

Vad händer för er?
På återseende

Söndagkväll

www.rosaparlorna.blogg.se

4 månader

Även om Lillan var vaken mycket och jag tvingade henne vara vaken lite till så hon somnar ungefär som hon brukar men inte fick jag sova något vidare.
Kl 00.30 var det bökande, snurrande, tuttande till 02, sen började det igen vid 03 (men då passade inte mat) och hon var endast nöjd när hon låg jämte mig.
Hon somnade om och jag flyttade över henne till hennes säng vid 04.30 och sen var det bök igen 05.30 då gav jag upp och hon fick sova bredvid mig till 06.40

06.40 hade jag en sur men helt vaken Lillan så hon vägrade somna om men hon var trött, så upp och lite frukost och amning för henne.
Vid 11 var hon trött ( och mamma med) så vi gosade ner oss i sängen och har nu sovit bort tre timmar.
Lillan är piggare men mitt huvud är tungt!

En väldigt rolig sak har iallfall hänt idag för Lillan vänder sig nu från rygg till mage:)
T var 3 1/2 månad när hon började och efter en vecka lyckades hon och nu har även Lillasyster gjort detta på sin 4månaders dag:)
Snart kryper hon nog runt på golvet:)

Tänk att på alla dag fick jag hennes första skratt och nu är det ännu ett framsteg, tiden springer iväg!
   
                                                                     

5 Mars

Idag har Lillan och jag tagit en lång promenad på två timmar och så förbi ica och handlade lite.
Dagen hemma sen försvann väldigt fort, har vikt kläder,så nu var allt tvättat torrt och insorterat i alla garderober (det blir ju berg med kläder med två barn) och i byrån.

Lillan valde att bara ligga och skratta och tramsa när jag försökte få henne till en liten eftermiddagsnap så då skippade vi den och framåt 18 var hon jättetrött (men det ville inte jag för då blir det stök inatt) så jag tappade upp ett bad men detta var ingenting hon ville uppskatta idag utan det blev ramaskrik och hon skrek tills jag lyfte uppe henne och då blev det knäpptyst och så ett litet skratt över hennes läppar, sicken retsticka!

Efter liten flaska och amning så sover hon nu gott sedan 19.40!
Sedan dess har jag lagat mat, ätit och nu blir det lite film tills man somnar!

Trevlig lördagskväll!

                                                                                        

                                                                     

En gammal bild på mig själv

Bild nr 5
Bjuder på en dålig bebisbild på mig själv, en av två jag har sen bebis tiden.
Det är ju en riktigt gammalbild:)

Hade två vänner hemma häromdagen som tyckte Lillan är en kopia av mig på denna bild men jag ser det då inte!


Fina lillasyster♥


Bild ett två tre & fyra

Någon jag umgås mycket med är min vän Carro och hennes lille  JonathanBild nr2 En bild på mig självBild nr3 En bild på någon i min familj

Mina underbara barn så klart!Bild nr4  En konstig tid i mitt liv
år 2007

Bilder


Listan tagen från http://glitterfjolla.blogg.se/
1:a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med

2:a bilden: En bild på dig själv.

3:e bilden: En bild på någon i din familj.

4:e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.

5:e bilden: En gammal bild på dig själv.

6:e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.

7:e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

8:e bilden: En person som du saknar.

9:e bilden: Någon i din släkt.

10:e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.

11:e bilden: En person du kan berätta allt för.

12:e bilden: En bild på din vardag.

13:e bilden: Du och någon klasskompis.

14:e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.

15:e bilden: En person som du vill vara med.

16:e bilden: En bild på dig själv.

17:e bilden: En ovanlig bild.

18:e bilden: En bild på din fritid.

19:e bilden: En person som är snygg.

20:e bilden: En bild på dina närmaste.

21:e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.

22:e bilden: En bild på en tid du saknar.

23:e bilden: En bild från i somras.

24:e bilden: En bild som gör dig glad.

25:e bilden: En person som alltid gör dig glad.

26:e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.

 27:e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.

28:e bilden: En tokig bild.

29:e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.

30:e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om

3mars

From den siste mars börjar jag då jobba och sparar mammadagar:)
Jag är nu en fristående hudvårdskonsult, det ni:)

Idag har jag då suttit 4timmar med en konsult på en genomgång av vad arbetet går ut på, vad man tjänar och hur allt går till och jag är helnöjd!
att kunna styra sina dagar och tider man vill jobba och hur mycket man vill jobba, det är ju perfekt:)

Saknar min stora fisa som allt hade varit duktig och gått på pottan och gjort nr2 när jag ringde och sa godnatt till henne ikväll. Duktiga tjejen!

Ja förutom 4 timmar på en kort "utbildning" så har jag tvättat, underhållt en jättetrött liten tjej som var vaken lite många fler timmar ieftermiddag vad hon varit hittintills, så hoppas hoppas på en lugn natt!

Godnatt Godnatt:)

2mars

Stora hjärtat åkte ieftermiddag till sin far. Idag när T var på dagis passade jag på att lyfta upp alla kartonger från källaren och har nu rensat vad som ska slängas och vad som ska sparas,har ju tänkt tanken några gånger och idag passade jag på:-) rensat skåp i lägenheten och en rejälstorstädning och imorgon väntas tvätten! Att man får så mycket mer gjort när fisan inte är runt en och bara ska hjälpa till,det är ju en god tanke men det blir ju inte alla gånger så mycket gjort:-S nu blir det snart halvåtta hos mig och denna veckan är det om jag får tycka en rätt häftig blandning av människor:-) sen blir det sova och hoppas på att en liten inte tänker ligga och prata igenom denna natten som hon gjorde natten tills idag. Inte var hon hungrig men pigg och pratig var hon! Trevlig kväll:-)

1mars

Då var vi redan inne i mars,tänk vad fort det går! Och enligt vädret är vi lovade plusgrader redan imorgon och även till helgen! Så bra det kan bli om det blir så:-) idag kom det ett brev på posten, så snart blir det ett möteigen. Idag när T var på dagis tog lillan och jag en promenad och mötte upp M**** och lillkillen för tre varv runt sjön! Rätt skönt att få gå av sig lite och prata en massa skit:-) det kan behövas ibland när det händer mycket i ens liv. Och du är en stark person och en så otroligt bra vän och så skönt att man kan kasta saker och funderingar imellan varandra! Precis innan vi skildes åt hoppade jag in på ett ställe och hämtade ett paket kläder jag vunnit till T! Så mycket fint var det,bland annat en jätte fin hellokitty klänning som hon blev överlycklig för! Och en massa strumpor till lillfisan med! Nej nu är vi hemma efter allt och T har sprungit av lite energi på dagis så nu blir det lite mellanmål och lek och bus:-) på återseende

Intressant...

Denna vändning som skedde idag är jag så positiv till! Det ska bli väldigt intressant och se resultatet när det är över:-)mer om det säger jag inte än! Men jag mår så förbannat bra och det känns så rätt:-)

RSS 2.0