Tack!

Tack mina fina vänner för en otroligt trevlig kväll igår med vin och utgång! Kroppen känns sådär idag men man överlever:-) idag är det morsdag,lite senare kommer min minsta skruttunge hem från sin pappa så då ska det kramas lite extra!! Sedan i torsdags har Jag fått gosa med lille l på fem veckor helt ofattbart att mina små troll har varit så små! Tiden bara springer iväg och man kan inte förstå var den tar vägen!! Ikväll blir det en film och lite godis med sällskap, något som man verkligen ser framemot efter denna helgen! Eksjö har lite fina gömmor;-) tack ännu en gång min älskade E du är så otroligt fin och omtänksam och det var riktigt kul att gå ut med dig! Trevlig kväll på er alla och krama era mammor lite extra denna dag! Önskar lite extra varje år denna dagen att Jag oxå hade kunnat det...

Så var det klart

Idag var det nya blodprov. Ovarialcancer är det då Jag har. Idag tog de även nya blod prov för att utesluta andra former av cancer och ett blodprov för att kolla höjningen av Ovarialcancern. Nu är bara att vänta till imorgon då man ska till läkaren och få alla svaren. Om operationen ska ske nu eller om det håller sig tillbaka. Läkaren idag som tog prover sa: "men du är ju ung" nähä och det visste Jag inte eller? Jag är inte ett skit orolig för operationen eller cellgifterna däremot vill Jag inte vara ifrån min lilla. Fisan vet vem Jag är men att opereras och lägga in och vara borta från mitt lilla troll som för varje dag lär känna mig det känns tufft ...men imorgon kommer alla svar och Jag bara vill att det ska bli fredag!

Tänk om

Tänk om man hade kunnat se allt från barnens ögon! Då hade livet nog varit rätt enkelt.

 

 

 

Men inte om man heter mollie,för denna dam har idag testat sina ögon rejält. Kryper runt överallt,drar sig upp överallt och bara skrattar med hela ansiktet så ögonen lyser. Plockar med varenda liten sak hon ser på sin väg!

 

 

 

 

Syrran gillade inte att få lillasyster krypande efter sig och att ha henne upp mot sig!

 

 

 

Förutom en väldigt stor syskon kärlek idag så har Jag hunnit luncha med min kollega så även pastor, sedan till apoteket och hämtat ut mina smärtstillande och sedan fortsatt packa i lägenheten!

Två barn sover gott sen en timme,Lillan sedan två timmar!

Svartsjukan över vad som är mitt och ditt från fisans håll blev tydlig igår när katten satte sig jämte Lillan och hon började "prata" glatt.

Då sätter sig fisan bestämt bredvid katten och säger " du får inte titta mollie,du min katt!" På återseende


Jag kan ställa mig upp:-)


Cirkus olympia

Idag när vi var på väg hem såg vi cirkustälten som stod uppställda,kollade upp när det var och var ju bara idag. Skickade iväg ett sms till josse som tjatar om att få passa Lillan. Så dit med henne och så traskade fisan och Jag iväg! Hon älskade det och det var värt varenda liten krona för att få den tiden med henne. Jag fick många pussar och hon skrattade och var helt inne i det! Tvekade först om hon var för liten men vad hon älskade det!! Helt klart ett riktigt bra avslut på denna helgen! Älskade unge vad du är fin och go!

Hej hopp

Dagarna rullar på,lägenheten är en enda stor flyttkartong för tillfället, äntligen flyttar vi inom några dagar! Jag längtar efter köket i den nya,för vad det var bättre än det vi har nu! Jag räknar ner dagarna för alla kontroller,bara 5dagar kvar nu tills nästa prov och hoppas på att det inte har tagit fart.. Jag tackar även gudarna för att mina älskade vänner johanna och Ella klarade sig i singelolyckan för några dagar sen med skador som kunde ha slutat med döden. Att livet kan sluta tvärt är hemskt att tänka! En tuff tid med nedsatt lugnkapacitet men du lever hjärtat och det är det enda viktiga!! Idag blir det lek och bus med ett par vänner! Och en ny pippi film är lovad. Trevlig dag!

Vi tre mot världen


Att leva i ovisshet

Läkarbesöket igår gjorde mig inte positivare. Proverna visar en höjning för cancer,äggstockscancer. Runt den 26ska jag på nya blodprov på labb för att hålla koll på höjningar i blodet,är det mycket höjt då så får jag en öppen operation där de öppnar upp magen går in och tar prover och tar bort det de ser där och då och sen stänger igen. Sen komme jag antingen få cellgifter eller ännu en operation där de kommer ta bort det som de måste. I nuläget mår jag bra, jag tackar mina vänner som ställde upp igår, malin som tog mig i telefon när jag bröt ihop på sjukhuset. Världen för mig är är upp och ner och jag tackar gudarna idag att jag har två helt underbara vackra barn om mitt liv nu kommer ta bort den chansen för mig så är jag så oerhört tacksam att jag faktist har två barn idag! Tack till er alla som finns runtomkring mig

Mot nya höjder

Denna lilla unge är i fullgång med att ta sig fram överallt och nu testar vi även att ställa oss mot saker på knä men att ställa sig på fötterna är oxå testat med noll balans. Det går undan här!

Fredagen den 13e

Är det på fredag. För min del hoppas jag att fredagen den 13e blir en turdag. Läkarsvaren har kommit och ska på fredag träffa en läkare för information och blodprov inför en operation som sker inom en månad. Jag har en tumör på äggstocken och i nuläget vet de inte om den är godartad eller elakartad bara att den har en framfart och att jag har någon form av spridning även utanför äggstocken.. Något utom kvede var det inte utan vid en cancer så producerar kroppen ett gulkroppshormon som vid en graviditet får ett embryo att växa och det är även denna gulkroppshormon som ger en tumör "näring" att växa. Om jag nu förstått rätt! Mycket som snurrar. Men i slutändan blir det nog bra. Man klarar ju sig utan en äggstock eller två...

Bloggpaus

Då var alla blodprov tagna nu är det bara att vänta 3dagar.en del svar skulle komma imorgon... Resten av dagen har vi varit i leksaksaffären och fikat hos emme. Kör några dagar utan att blogga nu och helt enkelt vänta ut provsvar om vilken slags tumör det är om det är det. Och allt annat

Söndag...

Lekparken och sen en städning hemma ungefär som det sett ut idag! Nu blir det sängen och upp till labb tidigt imorgon. Doktor kockvich ringde så snällt denna söndag och dubbelkollade så jag kom imorgon för även andra prov skulle tas. Som han uttryckte sig påvisade blodproven från i torsdags även för cancer. En del människor har att det ser ut som det men de vill kolla extra. Trevlig söndag på den. Skjut mig om det är så

Utan blöja

Fisan har sedan 8.00 när hon gick upp gått utan blöja, hon klarade hela dagen, under lek och att gå och handla och åka vagn och leka med sin kompis W utan en enda olycka till kl17:-) men sen var vi nere i lekparken och då blev det en olycka men nya byxor byttes som var med och sen var det bra igen:-) jätte duktig med att säga till men jag har fått kolla en hel del imellanåt. Pottan har varit med under vagnen så det funkar bra. Hon gick och somnade utan blöja för natten men det hann jag som tur komma på så gick in och satte på det. Så kul behöver vi inte ha! Men hon gillar att gå utan blöja och det är skönt:-) lillan har idag lyckats få i sig en portion gröt och så har vi gått över till majsvälling lite lätt. Är stolt över mina tjejer idag!! Fisan sover sen 18 och lillan sedan 19.30! Trevlig lördag:-)

6månader

Idag är lillan 6månader. Hon jobbar mer och mer i krypställning när hon är på golvet och inte mycket ålande:-) firade in kvällen med att hon fick en vällingflaska från nerstle:-) kom ju ett litet fint paket på posten idag med en portion och en portion gröt och en sked:-) maten är sådär det är ingenting som går hem men gröten ska testas imorgon!

Labb måndag

Sista veckan har det varit väldigt mycket. Tisdagen spenderades på sjukhus eftersom jag var inställd på att få göra en abort. Men de ser inget hjärta utan bara att urinstickan visar positivt och jag har någon form av blåsa på äggstocken. Det tas ett blodprov i armen och jag fick ett återbesök på torsdagen igår alltså. Värdena i blodet visade en graviditet där jag skulle vara i 5-6veckor men fortfarande inget hjärta. Nya blodprov tas med ett extra starkt gravidprov och doktor winberg misstänker då en utomkvedeshavandeskap. I förrmiddags ringde han och meddelade att värdena hade stigit från tisdagen till torsdagen. Så på måndag ska jag infinna mig på labb i nässjö kl7.30 för ett nytt blodprov och fastställa var det har valt att fästa någonstans om jag behöver en operation eller om kroppen kan stöta bort det själv.. Ont har jag men det går..... Nu blir det lite fredags mys med mina älskade flickor

Torsdag

Idag kom äntligen fisan hem:-) en glad tjej som jag hämtade på dagis men sen har det varit total avundsjuka,mamma mamma min mamma. Ja om man hade kunnat dela sig i två upplagor!! Idag har jag även hunnit med två lägenhetstittar varav en blir våran nästa vecka! Helt annan gata, k**lgatan,fem min längre till dagis men helt klart värt det!! Annars idag var jag och caroline i eksjö på sjukhuset innan vi hämtade thea. Sen hela eftermiddagen har vi bara varit hemma och tagit det lugnt och trotsat lite då;-) längre inlägg får ni imorgon och en del bilder:-) och imorgon blir ju lillasyster hela 6 månader!!

så mycket ord men inget att skriva

Ungefär så det känns idag.......

RSS 2.0